Tápén a Nagy lovarda működik még? Tudtok telefonszámot adni?
Igen működik még. Fejlesztések is vannak.
Jaj te szegény. Pont oda akarsz visszamenni lovagolni?
Nem tenném. Keress inkább egy normális lovardát ahol normálisan megtanítanak lovagolni.
Aranyos vagy, hogy sajnálkozol, de nincs semmi szükség rá, köszi. :)
Nem az elsò lovarda, ahova jártam, de a legjeslegjobb, hiába nem a legszebb meg legnagyobb.
Itt mindenki tök normális, megértik, ha hetente-kéthetente tudok csak kijárni, nem akarnak rábeszélni csak a lehúzás miatt a versenyzésre.
Mellesleg akik versenyszerűen lovagolnak itt, ők is tök normálisak, segítőkészek, nem elkényeztett kis libák, akik csak röhögni tudnak a másikon - mint akikkel a többi helyen találkoztam.
Mellesleg itt tanultam meg lovagolni, többi helyen az volt, hogy pár alkalom után feltettek a lóra, ha balra akarok menni, húzzam balra a szárat, ha jobbra, akkor meg jobbra...ha megijed a ló vagy beugrik vágtába, akkor meg kapaszkodjak a nyeregbe...ez volt a többi a helyen, miután megtudták, hogy nem célom a versenyzés.
Kamikáze lovarda. 😃
A versenybírók biztos szívesen mesélnek neked, ha megkérdezed őket. Normális, hivatalos versenyre se járnak, max évente 2-3 ilyen versenyre mennek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!