Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Győr közelében lovasoktatás?

Győr közelében lovasoktatás?

Figyelt kérdés
Győrön belül szeretnék lovas iskolát, egyáltalán nem tudok lovagolni. Busszal szeretnék menni egyedül, és nem akarom hogy hosszú legyen az utazás!

2015. júl. 28. 23:37
 1/2 A kérdező kommentje:
gondoltam a Coloniára, de ott mennyibe kerül 1 óra? lehet kezdőként is menni? mindent mondjatok el róla amit tudtok, mivel az oldalukon nem találok túl sok mindent.... :/
2015. júl. 28. 23:58
 2/2 anonim válasza:
Szia! A lovazás nagyon jó dolog.. De mielőtt lovagolsz, alakíts ki kapcsolatot az állattal.. A mai világban a legtöbb lovas csak kihasználja a lovát egy-két jó eredményért. De fontosabb, hogy ló és lovasa ismerje egymást, és megbízzon egymásban. A lovakat bezárják egy pár négyzetméteres istállóba, és etetik a teljesen mű lótáppal. De a lovaknak az a dremlife, ha egész nap a szabadban lehetnek, és agyönyőrű zöld füvt legelhetik. Nincsenek agyonhajszolva(és kihasználva) a versenyek miatt. Én nem vagyok lovas, de a húgom az. Az ő lova és közte a kapcsolat valami elképesztő. Annyira szeretik egymást. Kimegy a lovához, a ló pedig már messziről megismeri és szalad hozzá. És én ezt mind csak kívülállóként látom.. Milyen lehet benne lenni.. Olvasgasd ezt a honlapot: :) [link]
2015. aug. 6. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!