Hogy lehet sértődés nélkül megoldani? (Lent)
Tehát lovasoktatásról lenne szó.
Szeretem az oktatómat meg minden meg kedves is, de én át szeretnék menni egy másik oktatóhoz aki ugyanabban a lovardában oktat. Azért szeretnék igazán, mert annak az oktatónak van egy lova akit imádok (e persze csak az lovagolhat rajta aki hozzá megy lovagolni. +az az oktató jobban oktat és jobban is magyaráz. Nem szeretném csak úgy otthagyni az edzőm, mert megsértődne és folyton piszkálna. Elvileg az edzőm lemegy egész nyárra máshova és ezért a másik lovasoktató táborába vagyok beírva. De még nem biztos, hogy lemegy és ha nem megy az ő táborába is mennem kéne. Ha lemenne egyszerűbb lenne megoldani, mert akkor egész nyáron a másik edzőnél lovagolnék és akkor onnantól hozzá járnék mert átszoktam. De akkor is megsérdődne, ha visszajön mi? És ha nem megy le? Nem tudom mikor derül ki h megy e. Hogy lehetne ezt az egészet sértődés nélkül megoldani? Kérlek segítsetek! Ja és mind a ketten nők ahogy én is lány vagyok.
Nos, sajnos attól nem fogsz jobban megtanulni, hogy ez az oktató kedves, és ha piszkálna érte, akkor nem is olyan kedves. Ha komolyan úgy döntöttél, hogy átmész a másikhoz, akkor szépen állj elé, és mond meg, hogy most szeretnél a másiknál is tanulni kicsit. Mond el, hogy vele is nagyon elégedett vagy, de szeretnéd azt a lovat lovagolni, és ezért döntöttél így. Persze sokkal szebben megfogalmazva. :) A lényeg, hogy tudasd vele, hogy nincs vele semmi bajod, meg nagyon szereted, meg jófej, meg minden, de szeretnél átmenni és ne haragudjon.
Hogy aztán erre ő hogyan reagál, az már csak tőle függ. Azért, mert megsértődik, azért nem kell ottragadni.
Szerintem egy kicsit túlreagálod. Mondd, meg, hogy ki szeretnéd próbálni milyen órát tart a másik csaj, illetve más lovakon is tudsz tapasztalatot szerezni.
A másik, hogy honnan veszed, hogy megsértődne? Mással eljátszotta vagy mi?
Amúgy meg, ha nagyon kérdezősködik, mondd el neki az igazat.
Szerintem is szimplán állj elé és beszéld meg vele.
De viszont, nem értem, hogy imádod a másik edző lovát, akin még ezek szerint nem lovagolhattál mert nem ő oktatott? Mert akkor csak ezért nem hiszem, hogy érdemes lenne átmenni.
De ha más oka is van menj nyugodtam, a profi lovasok is gyakran váltogatják az edzőiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!