Felnőtteknek lovaglási lehetőség Bp. -en?
Sziasztok!
34 éves múltam. Szeretem a lovakat és már vagy 10 éve nem ültem lovon. Igazából lovászi végzettségem is van, de lovászként el nem helyezkednék az alacsony fizetés és az igénytelen szállások miatt. Más irányban dolgoztam e miatt, de a lovak iránti szeretetem megmaradt. Sok régi baráttal (lovassal) megszakadt a kapcsolat, családosak lettek, vagy ép kimentek már az országból. Viszont én vágyódom a lovaglásra, a terepre újra.
Ha tudtok Bp.-en olyan helyet ahol felnőtteknek is van osztály, vagy tereplovaglás akkor légyszi írjátok meg! Kizárt a Favorit lovarda. 17-ben vagy környékén lenne a legjobb, de ha távolabbi lovarda az is jó és viszonylag olcsó legyen az átlaghoz. nem tudom pontosan az árakat úgy tudom 3-4 ezer ft 1 óra, ami 50 perc. Ez durva viszont mert régen 1 óra 60 perc volt, így is a bemelegítés, leléptetés 10 perc. Szóval árban ha van 2500-300 max. 3500 ft értékben keresek lovaglás 1 órásat. Köszi!
Ugyan nem azon a környéken van és tereplehetőség nem igazán van, de Újpesten, a Népszigeten nyílt tavaly egy lovarda.
Egy óra 3500 ft, bár westernes stílusú, de nem szigorúan véve.
Örülnek a felnőtteknek, úgyhogy ha gondolod, próbáld ki:
Az Árgyélus Lovasudvar a XVII.kerületben,
Googleban megtalálod.
Kicsi,családias lovarda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!