Szerintetek milyen színű felszerelés illik egy pej herélthez?
Figyelt kérdés
Tehát izzasztó, stb. színére lennék kíváncsi, hogy milyet raknátok rá, és hogy fekete, vagy barna nyerget és kantárt tennétek- e rá. Képem (még) nincs róla, mert bedöglött az USB-m, de ehhez hasonló árnyalatú, tehát nem sötétpej: [link]
Köszönöm a válaszokat!
2015. júl. 19. 16:37
1/9 A kérdező kommentje:
Én elsősorban az élénkpirosra gondoltam. Szerintetek?
2015. júl. 19. 16:38
2/9 anonim válasza:
Herelt? Akkor fekete. Az a gyasz szine ...
3/9 anonim válasza:
Az itteni lovardában is van egy ilyen színű ló, neki citromsárga felszerelése van szépen is mutat rajta, de arra ilyenkor nagyon mennek a bogarak. Fehérben gyönyörű, csak azon nagyon meglátszik a kosz. Feketével is ez a helyzet. Esetleg zöldben vagy pirosban tudnám elképzelni. A nyereg és kantár szerintem fekete legyen.
4/9 anonim válasza:
Szerintem totál barnaban gyonyoru lenne, kantár izzasztó stb minden barna :)
5/9 anonim válasza:
Szerintem bármilyen, a te ízlésednek megfelelőt válassz. Ajánlom ezt az oldalt esetleg: [link]
6/9 anonim válasza:
Ja és a 4-es válaszolóval abszolút egyetértek, a barna igenis remekül áll egy pej lovon.
7/9 anonim válasza:
En izzasztónak még a sötétkéket ajánlom. Szerintem nagyon jól áll minden lónak :)
8/9 anonim válasza:
Szerintem fekete feher konbinacio remekul mutatna rajta bár az tényleg igaz h hamar koszos lesz.:/)
9/9 anonim válasza:
Szerintem pisztáciazöld/barnával vagy simán türkízkék!
Az én lovam kanca de neki is pisztáciazöld ínvédője van meg most veszek majd neki ilyen bélésű kantárt a Horzeban. :) Nekem a barna nyereg és kantár tetszik. :) én szerintem azt fogok venni a lovamnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!