Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Lovasoktatók! Ti hogy építitek...

Lovasoktatók! Ti hogy építitek fel egy ~fél órás oktatást?

Figyelt kérdés
Amikor valaki ügetni tud, szabadon. Milyen gyakorlatokat adtok neki?
2015. júl. 14. 18:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%
Kiskör, átlóváltás, átváltás, kígyóvonalak, féllovarda, középből, 8-as, fordított átváltás, nagykör. Meg lépés/ügetés nyújtás,rövidítés. Ha tart már ott a lovas futószáron megpróbálhatjátok a vágtát..
2015. júl. 14. 22:05
 2/12 anonim ***** válasza:
53%
Amiket az elottem levo irt+ mehet az is h hosszú falon ügetés rovid falon lépés. Vagy állásból egybol ügetés meg ilyenek.
2015. júl. 15. 08:21
 3/12 anonim ***** válasza:
71%

Töröltethetitek a választ, ám akkor is az az igazság, hogy ha már gyakori kérdésen kell az iránt érdeklődni, hogy mégis hogyan építsen fel valaki egy félórás oktatást, az baromira ne oktasson. Hanem menjen el tanulni, és ha megtanulta a szakmát, na AKKOR lehet.

No de sebaj, remélem hasznos tanácsokat osztottak meg egymással a tizenévesek, és rendkívül produktív félóra lesz az a félóra.

Édes Istenem.

2015. júl. 15. 08:49
 4/12 anonim ***** válasza:
78%
A legjobb mikor "12 éves vagyok,sok tapasztalattal a hátam mögött , terepetvezettem, haladókat oktattam" valaki már letörhetné ezeket a kis majmokat.
2015. júl. 15. 09:56
 5/12 anonim ***** válasza:
Mondjuk ezt tényleg nem itt kéne kérdezni, hanem elmenni és megszerezni a papírt. Mellesleg az edzést mindig a lovashoz igazítjuk, tehát azokat a feladatokat kell gyakoroltatni ami nem megy jól illetve már jól menő feladatokkal kombinálni,hogy sikerélmény is legyen. Mindig csak egy kicsivel többet kell kérni a lovastól, mint ami neki kényelmes.
2015. júl. 15. 10:31
 6/12 anonim ***** válasza:
50%
Az fel sem merül, hogy a kérdező nem oktatni szeretne, hanem lovagolni tanulni, és kíváncsi mire számítson???
2015. júl. 15. 12:50
 7/12 anonim ***** válasza:
55%
Nem, nem merül fel. Ha valóban csak kíváncsi lenne, és nem egy önjelölt "lovasoktató" demó verziója (amiből amúgy is százával akad mostanra), akkor az első válaszra amit negatívnak talál nem azzal reagál, hogy törölteti, hanem dob egy kommentet, amiben közli, hogy nem oktatni akar, csak kíváncsi volt. Mivel azonban az első hozzászólás eltűnt, azt hiszem joggal hisszük róla, amit.
2015. júl. 15. 14:08
 8/12 anonim ***** válasza:
64%
#6 Dehogynem, mindenkiben ez merült fel elsőként és most már ,hogy ezt leírtad tuti erre volt kíváncsi csakis kizárólag . Lehet hogy szar dolog az igazság,de amíg léteznek ezek a tizenéves kurizsló kölykök addig ne akarja senki a hozzáértő embertől elvárni ,hogy 200 ropiért lepapíroztassa magát.
2015. júl. 15. 21:56
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen MINDENKINEK a választ.

Sajnos pár hozzászólónak csalódást kell okoznom. Nem "önjelölt lovasoktató" vagyok.

Egy tanulmányt írok arról, hogy különböző helyzetekben, szituációkban, amikben az ember segítséget kér, hogyan reagálnak mások. A kérdés tehát direkt volt provokatív jellegű. (Megjegyzem, nem véletlenül tettem fel lovas témában. Magam is lovas vagyok, és nagyon jól tudom, hogy aki oktathat, az nem kérdezne ilyet.)

Azt vizsgálom, hogy az emberek mennyire ítélkeznek mások felett, amikor csak minimális információ áll rendelkezésükre. Milyen százalékban állítanak rossz feltételezéseket, és hisznek bennük, amikor ismétlem, lényegében nincs is információjuk. Milyen mennyiségben általánosítanak rosszul. Milyen mennyiségben adnak hangot rosszallásuknak, tiporják el az adott személyt; vagy esetleg segítenek neki mindezek ellenére, mert lényegében nem tudnak róla semmit. Nem tudják a hátterét, a kérés felmerülésének körülményeit. De a kérésre tudják a választ, a helyes cselekedetet, így megteszik azt.

Ezek alapján szerintem egyértelmű, hogy sem indítékom, sem szándékom nem volt az első válasz törlésére. Magam is meglepődtem, és fogalmam sincsen, ki törölte.

Az oldal anonim. Ettől függetlenül csak a válaszok lényegi részét fogom beemelni a munkámba: tehát azokat a tapasztalatokat, amiket adott.

2015. júl. 16. 12:21
 10/12 anonim ***** válasza:
No és ha megkérdezhetem, mire jutottál?
2015. júl. 16. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!