Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Terepre érdemes?

Terepre érdemes?

Figyelt kérdés
Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy terepre érdemes lenne bariszőrös ín és bokavédőt felrakni? Nem tudom hogy a bariszőrnek mennyire tenne jót, lehet hogy terepre egy simát rakjak fel?

2015. júl. 13. 18:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Utolsó előttinek ment a zöld. :)

Utolsónak. Menj el orvoshoz! :')

2015. júl. 14. 17:02
 12/15 anonim ***** válasza:

Meg ne haragudj, de szánalmas, hogy másokat is elhordasz mindennek, mert nem istenítenek. Egy felhasználói fiókom van, azzal írok, ha írok. Nem védem magam álnéven, gazság szerint erre se jártam azóta... Paranoid vagy?

És ha már a leveled emlegeted; csakugyan ejtsünk egy szót róla itt is, ilyen másokat megalázó, lekezelő suttyó parasztot ritkán látni még a lovasok között is (hát még olyat, aki ezt úgy adja elő, mintha őt érte volna támadás), legyél büszke rá, hogy legalább pénzzel megáldott az ég, mert hogy azért se dolgoztál meg, az hót ziher. Élj vele boldogan, örüljünk közösen, hogy az internet névtelen...

2015. júl. 15. 23:41
 13/15 anonim ***** válasza:
Te is kaptál levelet ?:D nekem is leírta h milyen gazdagok én meg vagyok a csóró alávaló lógyilkos ,nekik legalább van pénzük :D Aztán rájöttem h ismerem is a kis férget. Ez a majom 1-2 éve lovacskázik,a Marshal starba is járt csak kidobták őket,lova sincs ,felestartással vagdalózik .
2015. júl. 16. 08:28
 14/15 anonim ***** válasza:
És természetesen egy tizenéves kis szargalacsin. Ez semmiért nem dolgozott meg,azt hiszi az apjáék pénze az övé. Szart nem ér az egész család,kölyküket nem tudják emberré nevelni,azért ilyen hülye mert nem foglalkoznak vele csak a pénzt lökik neki oda,kb ennyi az élete.
2015. júl. 16. 08:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Valahogy nem lep meg a dolog :D :D De azért szomorú... Nagyon, nagyon szomorú. Az ember azt hinné, hogy ha a szülőnek nem sikerült, legalább a ló némi alázatra tanítja az embert.
2015. júl. 16. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!