Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Budapesten ismer valaki...

Budapesten ismer valaki szíjasmestert? Felrántószíjat szeretnék cseréltetni.

Figyelt kérdés

2015. júl. 9. 11:19
 1/2 horex ***** válasza:

Lószerszámos nincs sok Bp-en

Gugli

[link]

A VI.ker Hajós utcában , az Opera felöli végénél, van egy szíjkészitő, de nem lószerszám. Bizonyára nem, vagy nyűgösen vállalná el, mert feltételezem nem tömeggyártás az neki.

Valami különleges kivánalom van, hogy webeshop vagy vidéki nem megfelelő?

2015. júl. 12. 09:54
 2/2 A kérdező kommentje:

Nincsen autóm,jogsim se,illetve dolgozom lovazom így se időm,se energiám,se apparátom nincs mondjuk valamely Hortobágy körüli faluba szíjjashoz leugrani.(Volánbuszon vagy vonaton rángassak végig egy nyerget,így is megtett már egy Bp.-Szfvár utat feleslegesen.)

Gugli:

Igen ott kerestem,de azért írtam ide ki kérdést,mert 1,valahohy nem találtam(igen,amit javasoltál te is,ő nem olyan jellegű mesterember,mint akire most perpillanat szükségem van). Illetve valahogy elenyésző részük "reklámozza magát".

2015. júl. 27. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!