Bizalom építés hogyan?
Figyelt kérdés
Van egy 1,5 éves kanca magyar félvér csikóm. Állandóan rám lép, sunyít, csipkelődik ha valami nem tetszik neki, felnyom a falra és pucoláskor nem tud egy helybe állni. Nem olyan régóta van nálam kb 2-3 napja. A csikó előtte legelőn volt tartva és nem igazán foglalkoztak vele. Pucolni lehet mert próbáltam. De ma bele feküdt a sárba és próbáltam megpucolni és felnyomott a falra meg tolatot. A lábait még nem igazán adja, ha igen akkor is inkább kirángatja. Valamelyik nap jön majd a kovács megkörmölni mert nagyon csúnyák a körmei attól félek ne hogy megrugja. Tudom hogy ez nem megy egy varázsütésre de szeretném ha viselkedne. Azt is tudom hogy én is hibás vagyoj mert nem vagyok elég határozott. Várom a válaszokat! Előre is köszönöm. :)2015. júl. 8. 20:49
11/11 A kérdező kommentje:
Elhiheted én is ideges voltam, mert hiába csinálja olcsón ha amúgy meg a ló a falra mászik tőle. :\
Apum szerintem nagyon harmóniába van. :D
2015. júl. 10. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!