Szerintem már inkább te vagy a majom,mert kínzod az állatokat.Paraszt!
2010. márc. 4. 17:06
12/22 anonim válasza:
Lóvam nincs, csak lovam:) te meg nézegess egy nyelvtakönyvet
2010. márc. 4. 18:35
13/22 anonim válasza:
Hányas vagy nyelvtanból?? 2-es? Lóvam nincs
És hógy neked van?
2010. márc. 4. 20:48
14/22 anonim válasza:
17:06
Kedves barátom mivel csak nem bírsz az eszeddel ma nem adtam a lóvamnak enni 2x vertem meg(miattad)és betont kellet szántania majd kiküldtem a tesco elé kéregetni.Ha estére hazaér megint megverem mert pocsékolom az időmet rád és még mindig nem esik le hogy csak a kérdezőt húztam a lóvam miatt,de te akkor is elmész zsír par@sztnak.
2010. márc. 4. 21:45
15/22 anonim válasza:
nekünk itthon van 2 lovunk az egyik egy tiszta vérű appaloosa ami az enyém és el akarom adni vagy cserélni!
a másik apámé de én is szoktam rajta lovagolni, az én appaloosám sajna nem olyan nyugodt de mindegy.
JA A MÁSODIK VÁLASZOLÓNAK ÜZENEM:
NAGYON NAGY ÁLLATKÍNZÓ VAGY, ÉS H HA VALAKI SZÓLNA AZ ÁLLATVÉDŐNEK <ÉN NM FOGOK> AKKOR NAGYON NAGY BÜNTETÉSED LENNE!!
nem tudtok véletlenül valakit akinek van egy nyugodt marmagasság: 135-140cm szóval ha tudtok írjatok=)
2010. márc. 4. 23:06
16/22 anonim válasza:
Tökéletesen igaza van az előttem szólónak!Ezért akár az állatvédők el is kaphatnának.Arra nem gondoltál,hogy megnézik az IP címedet,és utána már gyerekjáték megtudni,hogy hol laksz.Ha kínzod szegény állatokat,legalább ne vernéd nagy dobra!Eszetlen marha!
2010. márc. 5. 17:24
17/22 anonim válasza:
csak poénból írta de jelentsétek csak fel. akkor sok tojást fog nektek hozni a húsvéti nyuszi
2010. márc. 5. 17:46
18/22 anonim válasza:
2.Válaszoló vagyok,tényleg gyenge a felfogásotok mi?Már leírtam nektek volt aki megértette.Olvasd el az összes hozzászólást próbáld meg értelmezni és utána ug@ass.
2010. márc. 5. 19:51
19/22 anonim válasza:
Nekünk is van 3 lovunk.Ebből kettőn szoktam lovagolni rendszeresen.Nagyon imádom őket.2fekete herélt az egyik 168marmagas a másik 173.a harmadik pedig egy herélt pej ami 178marmagas.Ebből a pejet és az alacsonyabb feketét lovaglom:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!