Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ha Amerikából rendelek western...

Ha Amerikából rendelek western lovas csizmát hanyast kell rendelnem?

Figyelt kérdés

Kb. 38-as a lábam de nem tudom, hogy ez az amerikai méretekben hánysnak felel, meg illetve sokaktól hallom hogy inkább nagyobbat kell rendelni, vagy hogy jó nagy ráhagyással vannak a számok rendelhetünk kisebbet is mert még az is nagy lesz. Nektek milyen tapasztalaitok vannak?

Illetve még egy kérdés:

Hogy éri meg jobban rendelni?

Többen is szeretnénk rendelni, de ha együtt hozatjuk az összeset akkor a szállítási költség ugyan oszlik, de akkor már sokba kerülnek együtt a csizmák és azt már el kell vámolni. Azt esetleg meg lehet-e oldani, hogy a szállítási költség oszoljon viszont, külön legyen vámolva (egyesével nem haladják a határt).

Remélem érthető voltam, ha bárki tud ilyen téren segíteni akkor előre is köszönöm a válaszát!

2015. júl. 1. 21:52
 1/2 anonim ***** válasza:

A vám/pk költségét ti ismeritek, számoljátok ki, hogy hogy olcsóbb.

Van mérettáblázat, keress rá, hogy USA/Eu számozás mekkora méret is valójában. Én a kinézett csizmák belső talphosszát leméretném velük és összevetném a mostanival.

Ezeket a termékeket egy európai webshop sem importálja? Egyszerűbb lenne..

2015. júl. 2. 07:38
 2/2 anonim ***** válasza:

kb 38as? Vagyis europai meretezesben sem tudod, hogy hanyas a labad? De nem is kell, ugyanis ahany labbeli fazon, annyi meretezes.

En az USAban elek es itteni meretezes szerint a tusarku cipoim mind 9. A csizmaim (motoros, cowboy, teli bunda) mind 8.5.

A sportcipoim (Adidas, Nike) mind 9esek, de most vettem egy Pumat azt 9.5-ben kellett vegyem mert a 9es szoritott. Es elvileg a labam merete ugye nem valtozik, akkor hogy lehet hogy megis 8.5-tol 9.5-ig terjed a cipoim meretezese? Hat ugy ahogy irtam, ahany fele, annyi meret.

Csak ugy vegyel online cipot/csizmat, ha ugyanazt a tipust mar egyszer otthon/boltban felprobaltad es lenezed a meretet a ciporol. Kulonben porul jarhatsz es ha nem jo, akkor hogyan kuldod vissza? Ha lehet is visszakuldeni, a visszakuldesi postadijat te fizeted. Nem lesz olcso....

A vamrol itt tudsz tajekozodni:

[link]

Nem KELL vamoltatni, nem te intezed. Amikor a csomag bejon az orszagba es a vamosok ugy gondoljak, hogy azt megvizsgaljak es eljaras ala veszik, akkor majd ertesitenek hogy mennyit es hol kell befizetni (afat es vamot).

2015. júl. 2. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!