Bemolyosodott jutalomfalatot oda lehet adni a lonak?
Figyelt kérdés
Vab egy csomag jutalomfalatom ami kiderult hogy tele van molyal, inkabb kidobjam vagy oda lehet adni lonak, nem lesz tole baja?2015. jún. 20. 09:18
1/5 anonim válasza:
Egyetlen állatnak sem adnék oda olyan kaját, amelyikről már messziről látszik, hogy valami baja van!!!
Bár tudtommal a ló még a koszos vödörből sem issza meg a vizet, de ha egy ilyen fajta kaját megeszik, és esetleg bélgyulladást kap tőle, akár el is pusztulhat!!! Megéri?
2/5 anonim válasza:
Egy pár molylepkétől még semmi baja nem lesz az állatnak.
3/5 anonim válasza:
Azt írja a kérdező, hogy tele van mollyal!!! Nem egy-kettőt ír,...
4/5 A kérdező kommentje:
Amint meglattam hogy molyos kinyitottam teljesen a zacskot es kiraktam a szabadba hatha kiszallnak belole. Nincs latvanyosan tele molyal de latszanak benne a kis babok amikbol kikeltek
2015. jún. 20. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!