Ezek a lovak soványak vagy sem?
2015. jún. 16. 11:58
1/15 piriiiii válasza:
Tényleg nem néznek ki túl jól.
2/15 piriiiii válasza:
Itt akármelyik lóval össze lehet hasonlítani őket. Fényévekkel jobb állapotban vannak, mint az általad mutatott állatok.
4/15 A kérdező kommentje:
Egyik ismerősöm rakosgatta fel a képeket, én egy ideje ezen gondolkodom, hogy komolyan ezt reklámozzák, most nekik nem tűnik fel, vagy én vagyok a hülye..
2015. jún. 16. 12:17
5/15 anonim válasza:
Tényleg elég rosszul néznek ki szegénykék.
6/15 anonim válasza:
Laikusnak még be tudják magyarázni, hogy öreg és ezért nem tud hízni, de szerintem itt igen csak erősen spórolnak a a takarmánnyal. Nekem nem lenne szívem ilyen lovon lovagolni vagy fogatozni velük.
7/15 anonim válasza:
Spórolnak a frászt vakegèr, ha nem tűnt volna fel ott van előtte a szèna a legelő meg láthatóan legelve van, ló mègis egy helyben áll mint a faszent. Láttam èn már èhes (nem èhező) lovat a vadrózsáról enni a levelet, pedig az nem a kellemes kategória... Itt egyèb problèma lesz, pl fogak, súlyos fèrgessèg betegsèg stb.
10/15 anonim válasza:
ezek a képek ahogy nézem kora tavasszal készültek, az a fű nem sokat ér, ahogy az a fél öl széna se, bár ha annyira éhes lenne a ló rávetné magát rögvest.
mindenesetre rémesen néznek ki, nem hogy nem mutogatnám, dugdosnám. ha nem beteg mind a kettő és a többi is így néz ki simán feljelentést is tehetsz, ez már az a kategória!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!