Ha a lovamat ott hagyom a barátnőmnél 3 hónapra akkor őt fogja gazdájának tekinteni?
Figyelt kérdés
2015. máj. 31. 21:53
1/5 anonim válasza:
Ha téged valóban a gazdájának tekint, azon 3 hónap semmit sem fog változtatni. Ha eddig te gondoztad állandóan, akkor te vagy a gazdája, hiányolni fog és örül, ha visszajössz.
Ha bértartásban volt eddig és csak lovagoltad, akkor meg pláne mellékes, mert akkor sosem voltál igazán a gazdája és akkor megint csak nem számít három hónap.
2/5 A kérdező kommentje:
Az én lovam én neveltem fel
2015. jún. 1. 06:37
3/5 anonim válasza:
Az attól függ mennyire èrt a lovakhoz ès mennyire akar kontrolt szerezni. Lovász koromban èn pl azzal szórakoztam, hogy a bèrtartott lovakat kipiszkáljam a gazdáik alól ès felül tudjam ìrni az ő parancsaikat. A vicces az volt hogy sok mègcsak èszre sem vette. Szóval az, hogy felnevelted semmit nem számìt. Èn van, hogy a lovammal 12! órát is együtt vagyok/foglalkozok vele, ezèrt vagyok èn a gazdája ès nem a lovász. Az, hogy ücsörögsz rajta egy órát meg nèha kap kaját mèg nem jelent sokat.
4/5 A kérdező kommentje:
Naponta 8-10 óra és a barátnőm nem szereti annyira a lovakat ?
2015. jún. 1. 14:53
5/5 anonim válasza:
Nem lesz semmi gond. Visszajössz, örül neked, kész. Csak arra azért figyelj, hogy hozzáértő kezekben legyen. Ha a barátnőd ért hozzá, akkor rendben, de ha nem, akkor inkább elvinném valahová bértartásba, színvonalas helyre, ahol valóban figyelnek rá, nehogy baj legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!