Szerintetek megéri ez a cipő?
2015. máj. 31. 11:41
2/4 anonim válasza:
Szia!
Van 4 hozzászólás a termék honlapján. Ott elég pozitív a visszajelzés. :)
3/4 anonim válasza:
Én a helyedbe hagynàm a decathlont. Elég szar termékek vannak ott. Volt onnan egy 30.000 ftos csizmám. Pénzkidobás volt. Folyton feltörte a sarkam. A cipők se jók hidd el nekem. Inkább nézelődj rendes lovasboltokban. Én a horze-ban vettem a cipőmet. Lehet, hogy drágább, de sokkal jobb minőségű és kényelmes.
4/4 A kérdező kommentje:
Utolso: a Decathlon van olyan kozelsegbe, hogy elmehetek erte. En a kobakomat, a kesztyumet es a nadragomat is onnan vettem, teljesen meg vagyok elegedve. En is lovas boltban vasaroltam tavalyig, de ami volt, bezart :/
Koszi a valaszt :)
2015. jún. 1. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!