Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hordtok kobakot?

Hordtok kobakot?

Figyelt kérdés

Én mindig viselek, az esésnél elég nagy szükség van rá szerintetek?

És ha hordok akkor miért? És ha nem akkor miért?

2015. máj. 27. 17:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
ugrásnál, terepen igen. ha csak megjáratom a lovat akkor nem
2015. máj. 27. 17:16
 2/15 anonim ***** válasza:
78%
Persze,ez alap követelmény a lovasoknál.Még szép,hogy nagy szükség van rá,nem azt akarjuk,hogy megsérüljünk egy esésnél.Ahova én járok,ott nem lovagolhatsz úgy,hogy nincs rajtad a kobak.De magamtól is használnám,mert fő az óvatosság! :-)
2015. máj. 27. 17:17
 3/15 anonim ***** válasza:
75%
Évek óta nem estem lóról, de még amikor a sajátomat lovagolom, akkor is mindig, kivétel nélkül mindig van rajtam. Bármennyire is ismeri az ember a lovát, baleset mindig történhet, a késő bánat pedig ebben az esetben elég rizikós. De persze mindenki eldöntheti maga, hogy a kobak törjön szét vagy a koponyája.
2015. máj. 27. 17:21
 4/15 anonim ***** válasza:
Megmondom őszintén nem,csak versenyen. Elvileg kéne,de saját dolga mindenkinek h felveszi-e vagy sem. Mindenki saját felelősségére csinálja,esésnél meg h szükség van -e rá az attól függ. Ha úgy esel h amúgysem a fejed ütöd be hanem a hátad akkor mindegy volt rajtad vagy sem,ha a fejed vered be akkor meg szerencsejáték .
2015. máj. 27. 18:10
 5/15 anonim ***** válasza:
Igen, mindig. Miért? Számomra soha fel sem merült, hogy elmulasszam - vagy akár feltegyem magamnak a kérdést. A biztonsági övet is automatikusan bekapcsolom, ha kocsiba ülök.
2015. máj. 27. 18:49
 6/15 anonim válasza:
Én mindig hordok kobakot. Bármikor bármi megtörténhet pl. nagyobb esés és nagyon fontos ilyenkorra is a kobak.
2015. máj. 27. 18:51
 7/15 anonim ***** válasza:
Saját lovon nem mindig, de ha máshova megyek lovagolni akkor felteszem. Egyik ismerősöm tavaly kobak nélkül esett és a dokik azt mondták csoda, hogy túlélte.
2015. máj. 27. 19:45
 8/15 anonim ***** válasza:
Lótól is függ, van olyan ló akinél a gerincvédő is rajtam van
2015. máj. 27. 19:58
 9/15 anonim ***** válasza:
Western stílusban lovagolok, szóval versenyeken ugye sosincs rajtam meg a versenyeken a melegítésnél se. De többnyire az összes edzésen viselek kobakot, pedig karámban még sosem estem, csak terepen. De természetesen attól is függ, hogy milyen lovon lovagolok és milyen körülmények között.
2015. máj. 27. 20:39
 10/15 anonim ***** válasza:
Terepen, ugrasnal hordok. Egyebkent nem mindig.
2015. máj. 27. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!