Hordtok kobakot?
Figyelt kérdés
Én mindig viselek, az esésnél elég nagy szükség van rá szerintetek?
És ha hordok akkor miért? És ha nem akkor miért?
2015. máj. 27. 17:11
1/15 anonim válasza:
ugrásnál, terepen igen. ha csak megjáratom a lovat akkor nem
2/15 anonim válasza:
Persze,ez alap követelmény a lovasoknál.Még szép,hogy nagy szükség van rá,nem azt akarjuk,hogy megsérüljünk egy esésnél.Ahova én járok,ott nem lovagolhatsz úgy,hogy nincs rajtad a kobak.De magamtól is használnám,mert fő az óvatosság! :-)
3/15 anonim válasza:
Évek óta nem estem lóról, de még amikor a sajátomat lovagolom, akkor is mindig, kivétel nélkül mindig van rajtam. Bármennyire is ismeri az ember a lovát, baleset mindig történhet, a késő bánat pedig ebben az esetben elég rizikós. De persze mindenki eldöntheti maga, hogy a kobak törjön szét vagy a koponyája.
4/15 anonim válasza:
Megmondom őszintén nem,csak versenyen. Elvileg kéne,de saját dolga mindenkinek h felveszi-e vagy sem. Mindenki saját felelősségére csinálja,esésnél meg h szükség van -e rá az attól függ. Ha úgy esel h amúgysem a fejed ütöd be hanem a hátad akkor mindegy volt rajtad vagy sem,ha a fejed vered be akkor meg szerencsejáték .
5/15 anonim válasza:
Igen, mindig. Miért? Számomra soha fel sem merült, hogy elmulasszam - vagy akár feltegyem magamnak a kérdést. A biztonsági övet is automatikusan bekapcsolom, ha kocsiba ülök.
6/15 anonim válasza:
Én mindig hordok kobakot. Bármikor bármi megtörténhet pl. nagyobb esés és nagyon fontos ilyenkorra is a kobak.
7/15 anonim válasza:
Saját lovon nem mindig, de ha máshova megyek lovagolni akkor felteszem. Egyik ismerősöm tavaly kobak nélkül esett és a dokik azt mondták csoda, hogy túlélte.
8/15 anonim válasza:
Lótól is függ, van olyan ló akinél a gerincvédő is rajtam van
9/15 anonim válasza:
Western stílusban lovagolok, szóval versenyeken ugye sosincs rajtam meg a versenyeken a melegítésnél se. De többnyire az összes edzésen viselek kobakot, pedig karámban még sosem estem, csak terepen. De természetesen attól is függ, hogy milyen lovon lovagolok és milyen körülmények között.
10/15 anonim válasza:
Terepen, ugrasnal hordok. Egyebkent nem mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!