Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Kerabol vagy Biotin?

Kerabol vagy Biotin?

Figyelt kérdés
Ár nem lényeg.Hatásossabról várok véleményeket.
2015. máj. 25. 23:17
 1/5 anonim ***** válasza:

A kerabol durvább. Ha csak a szőrváltást akarod segíteni, vagy kicsit szar a patája, akkor elég a biotin, ha valami sérülést szeretnél lenöveszteni, akkor a kerabol.

Mind a kettő hatásos és látványos az eredmény, de a Kerabol tényleg durva, értsd úgy, hogy kb 4 hét alatt annyit nő a körme, mint amúgy 7-8 hét alatt. Hallottam azt is, hogy olyan erős, hogy vigyázni kell, hogy a gyomrának ne legyen baja, én úgy emlékszem mivel az folyadék, hogy fecsivel nyomtam a szájába, de mindig közvetlen abrakolás előtt. Tehát az nem jó, ha 2 abrakolás között egy fél marék táphoz kevered.

Nagyon meg kell amúgy nézni milyen készítményt választasz, mert elég nagy lehúzások vannak, van olyan biotin készítmény, amiben csak negyed annyi biotin van, mint a másikban, ugyanannyiért.

2015. máj. 26. 12:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszodat :) De durvábban törik a patájuk,szóval lehet a kerabol lesz.
2015. máj. 26. 14:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha csak törik a patájuk, előbb próbáld meg a biotint, az egészségügynél mindig előbb a gyengébbet próbáljuk, ha nem jó, akkor egyre erősebbet. Ha fáj a fejed, se egyből morfiumot adnak rá...

Ha kemény a talaj, akkor inkább a patkót próbáld meg amúgy.

2015. máj. 27. 22:03
 4/5 anonim ***** válasza:
én is a biotint ajánlom, az való arra, hogy rendbe tegye a patát, a kerabol már inkább gyógyszer és lórúgás erősségű.
2015. máj. 27. 23:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Hol lehet beszerezni Biotint?
2017. szept. 19. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!