Mit gondoltok erről az oldalról?
Egy csomó dolgot máshogy ír ahogy én tudom, de lehet , hogy csak én tudom rosszul. Szerintetek?
Képtelen vagyok végig olvasni, káprázik a szemem a színes betűktől. Nem tudom mire gondolsz, bele-bele olvastam, semmi olyat nem láttam, ami ne úgy lenne, nyilván egyébként sem ő találta ki, hanem össze van a szöveg ollózva innen-onnan.
De én is tanultam valami újat, a "hágató gúzs" kifejezést még nem is hallottam és nem is láttam ilyet, szóval köszi! :)
pl: [link]
Szerintem a második képen egy párduc tarka csikó van, meg hasonlók....
Igen, a legyesszürke más. Ahogyan nincs olyan pata sem, hogy "csíkos", legfeljebb sávozott. De mit vártál egy amatőr, ámde lelkes oldaltól? Legalább elfoglalta magát a készítő, és akkora szarvashibák végeredményben nincsenek rajta, hogy az kártékony legyen.
Annál is inkább, hogy legfeljebb a korai tizenévesek körében lesz ez a lap megbízható forrás. Garmadával vannak ilyen oldalak, ez csak egy a sok közül.
Szerintem ha lovakról akarsz olvasni inkább egy könyvet vagy egy elismertebb oldalt válassz. Pl.: lovasok.hu
Ez az oldal tudja az alapokat, de nem megbízható, vannak benne hibák. Valaki elkezdett blogot írni néhány infóból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!