Ezen a lovon mi kerül ennyibe? (Link)
A származása vagy az hogy "korona ménes" mert én semmi különlegeset nem látok benne; rajta
Ti hogy vagytok ezzel?
Én megértettem hogy ennyibe kerül; ki tudok olvasni 7 számjegyet és meg is értettem ne aggódjatok. De ha ti nem értettétek meg az volt a kérdés hogy MI és nem hogy MIÉRT.
De gondolom ez a ló nem nemzetközi versenyekre van szánva ha nem tettek fel róla nyeregalatti képet akkor nekem mondhatják a származását ha levág az első akadály elött.
Ez egy tisztavérű kiváló ugróló.
Apai ágon is, ahogy mondták.
Azért mert kicsit gitárnyakú és nem feltünő a színe, még biztosan jó ló.
( én is egy gitárnyakún lovagolok és nagy díjugrató, aki jól képzett )
Mostanában elég durván felmentek a lóárak... húgomnak most próbálnak szüleim lovat nézni, de a legtöbb jó gyereklovat 2-3 millióért árulják, és nem is igazán "jók". Múltkor olyat is láttam, hogy 4 éves csikó, egy versenyen nem volt és 5 millió...
Szóval ez a ló még "nem is annyira drága", bár fogalmam sincsen mi ez a Ménes, de lehet csak én nem hallottam róla.
Koppány mondjuk jó apaság! Most lovagolok egy lovat, Koppány x telivér és nagyon ügyes.
Én úgy vagyok vele, hogy ha beleszámítjuk, hogy mennyi egy fedeztetés / sperma, plusz a csikó tartása, etetése, belovaglása... évekig, akkor mindjárt más a helyzet. De azért tényleg irreálisak 1-2 éve az árak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!