Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Van ilyen színű ló?

Van ilyen színű ló?

Figyelt kérdés
Csokoládé barna a szőre,de a sörénye,a farka az orra,és a lábszárai "pirosak". Nem konkrét vörösre gondolok,de a sárgától "pirosabb". Nos ha léteik ilyen színű ló mi a szőrének a neve?És tudnátok képet küldeni?
2015. ápr. 30. 18:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Láttál már egymillió dollárt egy összegben letéve az asztalodra? Nem? Attól még, mert nem láttál olyat, nem biztos, hogy nem is létezik.

Nyilván nem valami vicces kedélyű ember találta ki, ha annyira ki van találva, hogy szakkönyvekben is le van írva :). De ok, biztos csak kitalálták.

(Egyébként igen. Láttam már zöldlábú pejt. Csak egyet, egyszer, de láttam.)

2015. máj. 1. 18:58
 12/18 anonim ***** válasza:

a szakkönyvből kimásolt írásod se említi egy szóval se, hogy világosabb lenne a lába, mint a teste!!! csak annyit, hogy nem fekete. ha a teste fekete lenne amúgy se pej lóról beszélnénk. te idézted ezt: "a lábvégek (szár, csüd) nem feketék, hanem vörösesbarnák" - amilyen a pej lovak teste.

a zöld lábú pejnek pont az a lényege, hogy olyan, mint egy sárga ló (azoknak nem fekete a lába vége, hanem vagy sárga, vagy jegyes) csak a sörénye-farka fekete.

de ha te ezt úgy értelmezed, hogy világosabb, mint a teste, akkor egészségedre.

2015. máj. 1. 19:07
 13/18 anonim ***** válasza:

Jól van, akkor lovagolj a szavakon. :)

Nyugodj meg, igazad lehet.

2015. máj. 1. 19:18
 14/18 anonim ***** válasza:
Ilyenre gondolsz? Ez egy ló a régi lovimban ahova jártam (mostmár máshova) [link]
2015. máj. 3. 08:03
 15/18 anonim ***** válasza:
2015. máj. 12. 21:32
 16/18 A kérdező kommentje:

Találtam ilyen lovat!

[link]

2015. jún. 22. 21:06
 17/18 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló igen!Pont ilyen!
2015. jún. 22. 21:07
 18/18 anonim ***** válasza:

[link]

ez talán még hasonló :)

2015. jún. 22. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!