Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ha egy lovat bevisznek egy...

Ha egy lovat bevisznek egy villogó, hangos zenés bulihelyszínre, az nagyon felkavarja, nem?

Figyelt kérdés
Előjött ez az elég beteg ötlet buliszervezés kapcsán, de én ellenzem és szükségem lenne egy lovakhoz értő ember megerősítésére, mert én magam nem vagyok szakértő.

#ló #buli #mégg #tööbb
2015. ápr. 13. 18:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
28%
Igen, eléggé felkavarja. Mit gondoltál, nyugodt marad szerencsétlen? Akinek ilyen egyáltalán eszébe jut, az nem normális.
2015. ápr. 13. 18:11
 2/18 anonim ***** válasza:

De.

Nagyon sokáig kell képezni egy lovat, hogy ezt nyugalommal elviselje, és akkor is, természetesen a gazdájának, az idomárnak ott kell lenni, hiszen csakis belőle meríthet nyugalmat.

Ne vigyetek semmiféle állatot egy ilyen buliba!

Van az állatoknak épp elég bajuk az emberiség miatt enélkül is, nem kell még külön kínozni őket.

Így is alig van már természetes környezet, elég etikátlan (gyökér) dolog egy ennyire természetellenes közegbe vinni egy állatot.

3/18 anonim ***** válasza:
Persze, hogy felzaklatja, hülye kérdés
 4/18 anonim ***** válasza:
Hogyne zaklatná fel, a ló menekülő állat, minden ingerre képes elindulni. Arról nem is beszélve, hogy mit csináltok, ha valakit megtapos, balesetet okoz? Menekülő ló semmire nem figyel, felejtsétek el ezt a bődületesen hülye ötletet!
2015. ápr. 13. 18:32
 5/18 anonim ***** válasza:
Mi a fészkes fenének vinne be épeszű ember lovat egy hangos bulihelyre?
2015. ápr. 13. 18:34
 6/18 anonim ***** válasza:
Igen, felzaklatja. És abban is biztos lehetsz, hogy nem sok barátod fog buliba járni, miután a ló lerúgta a veséjét. Szegény állat ijedtében bele se merek gondolni milyen baleseteket okozhat.
2015. ápr. 13. 20:50
 7/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, próbáltam hangsúlyozni a kérdés feltevésekor, hogy én úgy gondolom, felkavarná a lovat, de azért aranyos, hogy gyakorlatilag 6/6 kérdésben lecsesztetek miatta.. :D
2015. ápr. 13. 22:37
 8/18 anonim ***** válasza:
Keressetek rá a youtube-on: lovas színház. Na azok kiképzett lovak lehetnek, ha az enyém mögött valaki áriázni kezdene, jól fejberúgná!
2015. ápr. 13. 22:47
 9/18 anonim ***** válasza:

4es vagyok.

Kedves Kérdező! Részemről abszolút semmi lecseszés nem volt a dologban, és ahogy olvastam, a többiek részeről sem.

De most komolyan, én elhiszem, hogy te ellene vagy az ötletnek és azt is, hogy nem vagytok lovasok vagy lószakértők... De könyörgöm, az embernek azért adatott az agy, az elme, hogy használja is, ne csak mondja, hogy van! Csak egy picit gondolkodj már el a dolgon, beviszel egy zsúfolt helyre egy lovat (jó eséllyel be se tudod imádkozni azt a szerencsétlent, mert van annyi esze, hogy sötét, zajos helyre nem megy, de ez mellékes), amilyen helyen nemrég emberek is pl halálra taposták egymást, akkor szerinted egy ló (aki nem 60-90, hanem 500-600 kiló és köztudott, hogy a széltől is képesek megijedni) mit rendez ott bent? Komolyan, abba bele se gondoltatok, hogy oké, sérül a ló lelke, de az még egy dolog, majd megnyugszik, de hogy valószínű, hogy halálos baleset lesz a végkimenetele? Tényleg ilyen apróság eszetekbe se jut? Nem csoda, hogy annyi kis tizenévesnek esik baja, ha elmegy partyarcoskodni, ha ennyi eszetek van. De tudod, vigyétek be nyugodtan, teszteljétek, a ló majd megnyugszik, viszont nem tudom, hogy néztek majd annak az anyukának a szemébe, akinek a lányát fekete zsákban hozzák ki a ti kis viccetek miatt, amit olyan nagy poénnak szántatok... és akkor még neked áll feljebb, ha megmondják, hogy nagy hülyeség, amit akartok, még te kapod a "lecseszést". Nem kéne néha egy ici picit is gondolkodni? Abszolút nem kell lószakértőnek lenni, hogy rájöjj, mekkora idióta ötleten gondolkoztok.

2015. ápr. 13. 23:23
 10/18 anonim ***** válasza:

Madarat tolláról - gondolom ezért jár a lecseszés neked is, hiába, hogy "de én nem akarom". A te barátaid, a ti szervezésetek, ha baj történik, ugyanakkora felelősség nyomja a te válladat is, mint a többiekét.

A ló nem partyállat. Nem tudom, ki ötlete volt, de ahogy felettem is leírták: haláleset is lehet a vége annak, ha a jószág már a bulihelyszínen belül rémül meg. Az pedig már gondatlanságból elkövetett emberölésnek számít, és mehettek a kiskorúak nevelőintézetébe. Stimmt? Maradjatok a lufiknál.

2015. ápr. 14. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!