Egy lovardával, ahol bértartást vállalnak, gáz felvenni először e-mailben a kapcsolatot és később telefonon?
Nem gáz. De miért nem szeretnél Velük telefonom beszélni?
Szerintem az nagyobb bizalmat, komolyabb érdeklődést mutat ha telefonon hívod őket. De úgy is lehet hogy felhívod őket telefonon es ott a lovardában megbeszeltek személyesen találkozót . És akkor közben a lovardát is meg tudod nézni. Mellesleg lehet hogy undok, gőgös a lovarda tulaja es ez levelezésben nem nagyon derül ki ezért is jobb személyese vagy telefonon tárgyalni.
Szia!
Én először egy közösségi oldalon érdeklődtem, szerintem semmi baj, max. annyi hogy az e-mailt nem nézhetik annyira
Tapasztalataim alapján a lovardák 95%-a nem foglalkozik az emailekkel. Maximum heti 1x ránéznek és akkor sem biztos a válasz...
Komolyabb lovas létesítményeknek ugye van embere, aki foglalkozik többek között ezzel is, de azért ez nem gyakori.
Sok helyen hirdetik, hogy emailen keresztül is folyamatosan elérhetőek, de ez nem igaz. :)
Egyébként azzal nem értek egyet, hogy nem szűrhetőek ki a s***fejek egy levél alapján. Sok apró és kevésbé apró jelét adják magukról a méretes barmok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!