Ez így megérné?
Van egy pónim, jelenleg otthon tartom, de mivel elköltözöm innen, a lovat is viszem magammal.
Ahova költözök, ott már beszéltem a lovarda tulajdonosával akinél lenne a ló bértartásban.
Arról is szó volt, hogy mivel póniról beszélünk, ezért reggel 6-kor ha kimegyek, meg este 8-kor az etetésnél ott vagyok és segítek és délután ha a munkával végeztem kimegyek és segítek nekik, akkor ingyen tartja a lovat (nem teljesen ingyen, mert a munkámért annyit fizetne, amennyi a ló bértartása havonta).
Ha van időd, kedved, akkor nyilván, bár számomra azért furcsa, hogy a takarmányért sem kér pénzt. Azért jól nézd majd meg, milyen minőségűt kap a ló.
Én ezzel a konstrukcióval eddig olyan formában találkoztam, illetve úgy tartottam a lovam, hogy a takarmányt fizettem, de minden mást én csináltam (illetve este ők adták az abrakot), így volt havi 20.000 a bértartás.
Viszont ha nem csak a saját lovadat látod el, akkor elképzelhető, hogy még így is megéri nekik, mert mondjuk nekik meg idejük nincs, jól jön nekik, ha ellátod a lovaikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!