Érdemes egy 10 éves lovat megvennem?
Tipikusan megválaszolhatatlan kérdés. :)
Eleve problémát okoz, hogy nem ismerünk, nem tudunk rólad így semmit. A lóról sincs semmi infó.
Másrészt nem te veszed 14 évesen valószínűleg, hanem a szüleid.
Érdemes e megvenni(milyen ló, milyen állapotban, mennyiért, milyen képzettséggel és előélettel, stb.)? Egy biztos, lovas szakembert és állatorvost mindenképp vigyél, hogy megnézzék.
Összetudtok e szokni? Nyilván, ha nem nyúzod agyon és egyébként egy normális ló, akkor nem lesz gond. Ellenben, ha egy temperamentumosabb ló, aki zokon veszi a száj tépést és hasonlókat már jó eséllyel lesz vevő a durvulós játékra és a ló-ember box meccsből még nem láttam a lovat vesztesen kijönni. :)
Egyszóval ez így megmondhatatlan. Részletezd ki és akkor kaphatsz egy talánt.
Szerintem korban jó. Nem fiatal, nem is idős, pont jó.
Akkor érdemes megvenni erre a célokra, ha ezekre használják a lovat, erre "jó" (szóval nyugodt, gyerekbarát stb)
Össze tudtok szokni, ha elég időt töltötök el egymással és figyeltek is egymásra.
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!