Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Képes lennék belovagolni a...

Képes lennék belovagolni a lovunkat?

Figyelt kérdés
Van 2 lovunk. A hátassal szeretnék foglalkozni ( bár eddig is tanítottam). Képes lennék belovagolni? Nyereg kantár vezetőszár lovaglás tapasztalat megvan.
2015. márc. 21. 23:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A 3. Ilyen kérdését törölték :D lassan várható a következő
2015. márc. 22. 20:01
 12/18 anonim ***** válasza:

Neeem, most megy a gúgli, hogy mi legyen a következő kérdés... belovaglás, kanca, csikó, hátas ló lesz... bár a vezetőszárat még mindig nem értem, az a kantárszár akar lenni, a futószár, esetleg kikötőszár, mert ha valóban vezetőszár, a belovaglással való kapcsolatát nem igen értem :D

Meg most megy a terv összeírás, hogy bebizonyítsa, hogy valóban milyen magasan képzett lovas, micsoda lovakkal jár terepre, meg őt hívják a problémás lovakhoz... fészbúk profilján azért erre a fene nagy tudásra túl sok minden nem utalt :D meg a másik kérdésnel gyorsan töröltette azt a hozzászólást, ahol a neve megjelent :D de biztos nagy lovas :)

2015. márc. 22. 20:12
 13/18 anonim ***** válasza:
Mi a neve? Nagyon kíváncsi vagyok... Mekkorat röhögnék ha ismernem 😂😂
2015. márc. 22. 20:26
 14/18 anonim ***** válasza:
Koszi ment a zold . Talán nem olyan gonosz hogy fake névvel regisztráljon.
2015. márc. 22. 21:18
 15/18 anonim ***** válasza:
Egyébként Hets Viktória a neve,onnan tudom h próbált kiosztani privátba és annyira buta h a saját nevével regelt :D Már egyszer belinkeltem az adatlapját csak letöröltette,lényeg h kb 10-12 éves ,tipikus lósimogató kislány aki a neten lovast játszik ,lovardában meg a tápláléklánc legalja semmi több,csak ez még az átlagosnál is hülyébb ..
2015. márc. 23. 09:04
 16/18 anonim ***** válasza:
Igen neztem a képeit. Nem tudom de valahogy azt vettem észre hogy akik nem tudnak lovagolni meg nem,értenek a lovakhoz(nem állatorvosi szinten ertem) azok allandoan olyanokat osztanak meg hogy pl :Lovas sziv lovas lélek ,lovas leszek amíg élek. Meg: Lo nelkul lehet élni , de nem érdemes... Ez nem igazán arra utal hogy jol lovagol hanem inkabb arra hogy ló buuzi.
2015. márc. 23. 15:34
 17/18 anonim ***** válasza:
Akik nem tudnak valamit állandóan feltűnősködnek és verik magukat h mennyire "tudnak",aki meg tényleg tud az általában meghúzza magát ,ha kérdik válaszol de nem nagyol meg nem játssza magát,arra meg végképp nincs szüksége h a fb on vagy egy anonim oldalon futtassa magát. Most azért nem lesz belovagló mert 4 szer megkérdezte meg megoszt valamit..
2015. márc. 23. 19:03
 18/18 anonim ***** válasza:

Még mindig az a kérdésem, hogy mit tudsz a kiképzési skálákról, melyiket választanád, miért azt, milyen esetben és hol változtatnál rajta, vagy tekintenél ki másik felé, és pontosan hogyan haladnál a kiképzésben, hogy a hátas lovad (...tehát a már belovagolt lovat?) belovagold. Amíg nem tudjuk, mit mikor hogyan és miért csinálnál, addig erre válaszolni sem lehet.

Általánosságban, ha a kérdés felmerül, akkor a válasz nem. 20-40 csikónál ha segédkezel, akkor utána megpróbálhatsz egyet magad belovagolni, nyilván segítséggel, mivel pl a futószáras munka nehezen kivitelezhető egyedül (hogy valaki futószárazzon is, valaki meg üljön is fent...)

2015. márc. 23. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!