Milyen izu?
Figyelt kérdés
Milyen izu a lo pl. kolbasz , szalami, stb.2015. márc. 13. 18:33
1/6 anonim válasza:
Nem tudom még nem kóstoltam..sztem répa íze van :3
2/6 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Édes izű, ezért szokták más hússal keverni. Speciel lovat még nem ettem direktben (mondjuk a Pick termékekben nagyon sok van állítólag), de szamarat már igen, vaddisznóval keverve. Szerintem finom, nekem legalábbis ízlett.
3/6 A kérdező kommentje:
Koszi
2015. márc. 13. 18:51
4/6 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Lókolbászt még nem ettem (vagy nem tudtam, hogy az volt), viszont szárított lóhúst igen, az valami zseniális. Kicsit valóban édeskés ízű, sötét színű és egyszerűen "más" mint a marha vagy a sertés, mondanám, hogy lóízű, de ha nem ettél még, akkor nem fogod tudni, hogy mire gondolok. Próbáld ki :)
5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom , egy kicsit hezitaltam , hogy kiprobaljam vagy sem mert azert ez megis csak egy lo de most ravettetek :)
2015. márc. 13. 20:52
6/6 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Nem azért keverik sertéssel, mert édes, hanem mert teljesen száraz hús, ugye a lónak nincs szalonnája. 1 ló mellé 1, vagy akár 2 disznót is levágnak, mert így lesz jó a kolbász.
Én egyszer ettem gyerekkoromban, mert a nővérem átvert és ínycsiklandóan evett előttem egy kolbászos kenyeret, amit aztán nekem adott és a végén közölte, hogy lókolbász. Annyira emlékszem, hogy nagyon finom volt.
Valóban sötétebb színe van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!