Terepen is mindig egyik kézre lovagolunk az egyik állításban?
Kimondta h nincs állítva?! Te ember arról van szó h OLDALIRÁNYBA NINCS ÁLLÍTVA HA EGYENESRE VAN ÁLLÍTVA. A kérdés már rég meg van válaszolva,kell még ide az okoskodásod !
kérdező,nézz utána egy rendes fórumon is vagy kérdezz meg egy hozzáértőt mert itt mindig van egy hülye aki csak a rizsát nyomja
Nem igazán arra voltam kíváncsi, hogy "merre nézzen a ló feje", ahol most tartok ott egyelőre akkor is egyenes a feje, amikor karámban lovagolok, terepen is lovagoltam sokat, de elölről kezdtem mindent, mert sokkal több volt a tapasztalatom, mint a tudásom. Na mindegy, én inkább arra voltam kíváncsi, hogy mondjuk bent ugye fogalmazzunk úgy, hoy a külső kezemben van egy 40 dkg-s "tartás", és az vezeti a lovat, a belsőn meg csak akkor állítok, ha nem rám figyel, vagy elkezd kifelé fordoluni, vagy nem akar íven maradni, vagy hogy kicsit segítsem ezzel a patanyom figurát csinálni.
Tehát a kérdésem az lett volna, hogy terepen egyforma "súllyal" kéne tartani a szárakat, vagy ott is kell választani egy "külső" szárat, amit megtartok és a másikkal csak állítok, aztán néha cserélek.
De erre most még mindig nem tudom, hogy mi a válasz, igen, vagy nem? Mert van aki azt írja, hogy igen, van aki meg azt, hogy nem, ott csak menjen előre és csak úgy megtartom egyformán a szárakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!