Szerintetek melyik nyereg a legjobb?
Szeintetek melyik nyereg a legkényelmesebb a lónak és melyik a legtartósabb?
Linkek:
Nem érdemes így nyerget nézni, egyrészt úgyis személyesen célszerű megvenni, próbálás után. Másrészt mire szeretnéd használni? Van közte túra és ugró nyereg is. Nem mintha hobbira számítana.
Felejtsd el a szetteket, többnyire nem túl jó minőségűek és sokszor kényelmetlenek is.
Inkább neves használt nyergeket nézz. Lovasok.hu-n is van pár száz. :)
Tudom,hogy több féle nyereg van. Ugró és univerzális között döntök,de inkább uni.
Használtat nem szeretnék,mert nem találok jó állapotút ami jó is a lovamra...
Univerzális nyertek el ezek sztem bwnak voltak(ugrok mg végképp) szerintem igy az internetről majdnem hogy lehetetlen kiválasztani a nyerget. Menj el egy lovasboltba es ugy nézelődj. Ottmeg az eladó lany sokkal tobb infottud mondani mint ami a honlapra van irva(2mondat)
nelegyen muborbol a nyereg.
ne a legolcsóbb sz*artvedd meg.
ujonann vett nyerget ami univerzális nem érdemes 90.000alatt venni. Es meg keveset mondtam. Ha meg ugró nyerget szeretnél akkor meg +100.000 et dobj az előzőhöz es a normalisak meg onnan kezdődnek. De a használt joval olcsobb. Jaa es a decathlont meg az ilyesmiket felejtsd el. Inkabb Menj szakszerű lovasplazaba
sok sikeert!! 😉
Mindet felejtsd el, ha jót akarsz. Ezek mind kényelmetlenek a lónak is, neked is, és nem lehet helyes ülést kialakítani bennük. Azért tudom mert lovasiskolában dolgozom, majdnem mindegyikhez volt "szerencsém". Sokkal jobban jársz egy kicsit kopott használttal, ráadásul lóra is tudod próbálni.
Ha minden áron ezek közül akarsz választani, a Star, ami legkevésbé ratyi, ez egyébként megegyezik a Daslö műanyag nyereggel. Ez nem kényelmetlen, viszont a duci lovakon előrecsúszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!