Lovasok ti hova rakjátok a telefonotokat lovaglás közben?
Van olyan aki a zsebébe rakja? Nem kényelmetlen? Nekem beférne a zsebembe csak attól félek,hogy nyomná a bordámat. Máshova meg nem tudom rakni,de el kéne vinnem... Mit tegyek? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? (Iphone 5s ha ez segít...)
Előre is köszi a válaszokat! 😊
Télen,ősszel én is a mellényem/pulcsim cipzáros zsebébe rakom. De mi lesz nyáron meg tavasszal ez a baj... Nekem cipzáros a lovigazyám zsebe de igen igazatok van elég kényelmetlen lehet... A csizmámba meg nem akarom rakni...
Kedves előző:
1. Honnan tudod,hogy 1 órát lovagolok vagy hogy nem maradok ott a loviban még lovaglás után?
2. Szeretem fotózni a lovakat :D
na én írtam, hogy nyáron karra szerelhető cuccot hordok, ilyen:
nem a legkényelmesebb, de megszokható.
nyilván bent lovagláshoz nyáron én se veszem fel, de terepre, főleg ha egyedül megyek, akkor igen!
van zsebes nyeregalátétem is, de a korábban felvázolt okból (ha leesik az ember és elszalad a ló, sokra megy az alátétbe rakott telefonnal...) nem az igazi.
Köszönöm a válaszokat! Köszi 14es! Akartam írni csak kiment a fejemből... :)
Terepre inkább csak jobb időben szokgam járni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!