Melyik éri meg jobban?
Szerintetek melyik nyereg/szett éri meg a legjobban, ill. Nelyik a legjobb nyereg? Esetleg tudnátok nekem jó nyergeket linkelni (max. 60.000ft-ért vennék vagy többért ha szett) ? Köszönöm!
Linkek:
szrok ezek is, de még mindig jobb, mint amit előtte linkeltél.
egyszerűen egy jó nyereghez a nyersanyag többe kerül, mint 40-60.000 ft, tehát csak silány minőség lehet. ezek olyanok, hogy a váz papírból van, nem vicc, mint egy ngyon vastag karton, de az nagyon hamar el szokott törni, a bőr meg a lehető legócskább, a varrások mentén mint egy perforáció elszakad.
emellett ezek a nyergek általában megtévesztően kényelmesek a lovas számára! :)
a legtöbbre rá szokták írni, hogy csak 50 kg alatt, mert a váz egyszerűen egy felnőtt ember súlyát se bírja el normál használat mellett...
de ha nekünk nem hiszel, kérdezz meg egy nyergest, miket látott, amikor szétszedte ezeket a "pakisztáni" nyergeket (mert hogy ott készülnek).
a daslö full műanyag, ami nyilván olcsóbb, mint a bőr, meg a fa, fa a flexi váz... szerintem jelen esetben vakok közt a félszemű ez a daslö nyereg, szóval a számomra elfogadható minőségtől bőven elmarad, de a felsoroltak közül kiemelkedik.
Mikor megvettük a lovam,én,a hülye fejemmel megvettem a 2. szettet...
1,5 éve van meg,már elkezdett kopni(nem vészesen),de a varrásai rendben vannak,nem szakadt el,sem a kantár,sem a nyereg.A szárat és a hevedert kifejezetten szeretem,sőt a kantárját is,de a nyeregről és az alátétről nem tudok sok jót mondani.
Max. annyit,hogy a nyereg kényelmes,viszont 6-7 óra után már nyomja a hátsód mint az atom,repedezni nekem még nem repedezik,csak jobb oldalt hevederhelyen már kissé kidörzsölődött.Számomra egész jó kis nyereg,de a lovamnak már kevésbé.Azóta is egy új,használt nyeregre gyűjtök :D
A nyeregalit szívből utálom.Csináltattam még anno a princehouse-nál egyet,na az tényleg megérte az árát.
Szóval mindenképpen használt nyerget vegyél,jó minőségben,mert meg fogod bánni,ha újat veszel,ennyi pénzért.
Ugyan úgy van,mint az autóknál.
Nem jobban megéri megvenni a 8 éves,eredetileg 10-12 millás kocsit,mint az új 5 millásat ugyanannyiért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!