12 éves vagyok és most szeretnénk lovat venni. A jelölt 2 éves quarter horse. Az a kérdés hogy szerintetek betudnám e lovagolni? Jól lovaglok
Huhh tudsz lovagolni ... Grat ... Én Nobel dijat kaptam,tudod kell rola kép?? Amugy hol elsz az arva házban mar bocs de egy ilyen világra haragudo ...ot csak oda tudok ekepzeli amugy a 21 es csak segiteni akart neked nem kell oltani !! Amugy anyukadek (ha van) akkor se fog neked lovat venni,mert nem ilyen hülyék mert nem kukások! Vagy ha azok vagy esetleg dombelharitok akkor meg nem fogtok tudni lovat venni. De majd viszek neked virágot a korhazba !! Mert ott fogsz feküdni ugy feltalpal a lo hogy bezhetsz!! Naponta lovagolsz ez nagyon jo es mar egyedul fel is tudsz szállni a Lora?? Huhh ez baromi szuper! Jajj de lenezo vagyok... Szeginy kis .... Al szuper... Tudod mit tegyel fel egy videót ahogy lovagolsz de valami normal lovon . Ne a 3 labra santa 25 eves lovon vagtazgass körbe körbe😉 Mert az elhiszem hogy megy.
amuyg neked mindenki féreg aki segiteni akar??
csomo mindenki jo szándékkal közeledett feled!!
na puszii
Bocsi hogy durva voltam de mindenki kinevet mar teged! Ennyire nem hülye az emberiség hogy ezt elhidje!!
jo azt tudom hogy nem bo a szokincsed kb:vok, ott cső , féreg. Itt tart de a jövendőbeli válaszaidat probald meg más szavakkal is bővíteni! Koszike😚
amugy mennyit keresnek a szüleid?
66%os pacsi a vege nagy volt,! 😂
kislány nem,ülünk ra egy kettő eves Lora!
es tenyleg akkora önbizalmad van minta a bécsi,kapu, !
ne krizizald a kommenteloket!
ha felraksz egy ilyen kerdest akkor,mit vársz??
igen biztos be tudod,lovagolni 3. Os gyerek létedre ! Sok sikert! Vagy mit,komolyan!?!??!
amugy sok sikert a lehetetlenhez kb!
Neharagudjatok ma szar napom volt! Mindenkit akit megbántottam attól bocsánatot kérek. A jövőben nem lesz ilyen
BOCS
Okés semmi adok meg egy esélyt !
na akkor par kérdésem,lenne! Kerlek az összesre válaszolj!
mennyit kersnek a szüleid?
bertartasban lenne?
mennyit szántók a Lora?
tenyleg nem kamu a kérdés ? Meg megmondhatod ha csak poén!
2 eveset nem jo venni,mert meg szerintem szeretne az anyukájával lenni!
én meg mindig azt mondom hogy vegyetek egy 4 ,5,6 éves lovat hidd el azzal is annyi csiszolni valotok lesz hogy csak na!
mire szannad?
biztos nem fontolod meg hogy vesztek egy mondjuk 5 éves lovat?
mert ha egy cikot elrontassz ami konnyebb mint az egyszer egy😞 akkor azt iszonyatosan nehez rendbe hozni..
vagy egy masik ötlet ha nem,akartok 4,5 evest venni akkor fizessetek egy profi belovaglo embernek hogy lovagolja be a lovat! Es te is segíthess néha! De csak felügyelettel mert veszélyes mulatság...
es amugy ha azt akarod hogy kövessen akkor nagyon szoros kapocsnak kell lenni kozetetek. Csatlakoztasd pl (de ne napi szinten)
nagyon sokat legyél vele! De ne csak lovagold néha csak kenyeztesd ülj ott mellette. Vagy csak vidd ki egy dus mezőre legelni . Ja es a szirén lovaglás is allitolag kapcsolatot erősít!
Reining es kamu volt?
Lattal mar lovat eletedben?
Am neked nincs jobb dolgod mint kamu kèrdéseket írni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!