Milyen a lovatok?
Írjátok le hogy a ti lovatoknak mi a neve? Hány éves? MIlyen fajta? Milyen nemű? Milyen színű? Jelkép?
Fotó is jöhet :)
Én lovam:
Lepke, 7 éves, hannoveri, pej, kanca, csillag :) Imádom, és ugratok vele. Nagyons sokat terepezek, egyébként fajon belül elég csúnya, hát igen....nem is volt drága. Itt a kép:
bocsi, telón írtam, és csomó mindent megduplázott.
Apaloosa
izabellafakó
Ó, én még kedves privát üziket is szoktam kapni, hogy ez meg az vagyok, adjam el a lovamat, meg ilyenek... :D Én nem értem, itt naponta változnak a %-ok, honnan veszik az emberek a bátorságot, hogy totál ismeretleneknek beszólogassanak...ha meg jól kiosztottál valakit, bosszúból lepontoz mindent, amit írsz. Na nem mintha annyira érdekelne, de kinőttem a már a dedóból...
Én megnézném azt a Lepke nevű csúnya kis hannoverit, hátha mégis sikerül beillesztenie egy linket a kérdezőnek...annyira nehéz nem lehet! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!