Milyen a lovatok?
Írjátok le hogy a ti lovatoknak mi a neve? Hány éves? MIlyen fajta? Milyen nemű? Milyen színű? Jelkép?
Fotó is jöhet :)
Én lovam:
Lepke, 7 éves, hannoveri, pej, kanca, csillag :) Imádom, és ugratok vele. Nagyons sokat terepezek, egyébként fajon belül elég csúnya, hát igen....nem is volt drága. Itt a kép:
Érdekes, korábbi hozzászólásaid szerint 800.000-ért vettétek, most akkor mégis olcsó volt? Vagy mi van? Vagy a 8 kiló az olcsó?
Kezd olyan fárasztó lenni ez a sok kamuzás. Vagy ennyire unatkozol?
Az egy dolog, hogy másik kérdésnél tudod, hogy ez ugyanaz,a ki azt írta múltkor hogy... de azt nem tudod, hogy a való életben ki vagyok, mi a nevem, hol lakom, stb.
Pedig lehet, hogy akár ismerjük is egymást (szerintem nem), és ha most leírnám a lovaim nevét, meg fotóját a homlokodra csapnál, hogy jaj igen!
Amúgy valamiért bizonyos százalékok beragadnak ezen az oldalon, több 76%-os is van, olyan is, akivel nagyon sok mindenben nem értek egyet!
Ez felettébb bosszantó... Nem is értem miért nem használják az emberek a nickneveiket..
Én ugyan egy gyökér vagyok, de ezt bátran felvállalom...
Mondjuk, ha kell élőben is...
ÉS! köszönöm az első válaszolónak :) Hogyha semmi értelmeset nem írtok, akkor egyáltalán miért írtok?
És Jelekh! Honnan tudod hogy én vagyok XD én voltam, de mi van ha másoknak is van hannoverijük. Már pedig én ismerek párat...
Pontozzatok le,de csak én vagyok úgy vele,hogy minden második kérdésnél olvasok egy Lepke nevű lóról,meg arról,hogy milyen jó vele a terep? :D
Amúgy az én lovam egy 4 éves appi x mgy herélt ,természetesen pej alapon pöttyös (hósármány).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!