Szerintetek megéri ez a nyeregszett?
Figyelt kérdés
Vagy érdemes nyeregszettet venni?2015. jan. 29. 11:41
3/7 anonim válasza:
Hát, a nyeregre majdnem visszajött a reggeli (bocs!), de rákerestem és megtaláltam 37 ezerért. A heveder, a kengyel, a szíj, az alátét meg nem kerül 26 ezerbe. Szóval ez a szett tutira nem éri meg (egyébként sem, de hát ízlések és pofonok, ami az ilyen harmincezres nyergeket illeti...).
4/7 anonim válasza:
Nehogy megvedd!! Újonnan egy nyerget tilos 38 ezerrrt venni. Nagyon rossz minőségű lehet. Fajni,fog bene a feneked es a lovat is feltori. Inkabb vegyél hasznaltan egy 50.000 eset az mar tok jo.es 1000szer jobban,Megéri.
6/7 anonim válasza:
A lényeg, hogy nyereg legyen jó, jól feküdjön fel, kényelmes legyen neked és a lónak is. Ez akár lehet használt is. A többi köcölléket megveheted újonnan is.
7/7 A kérdező kommentje:
nem szerettem volna ezt megvenni csak furcsáltam hogy miért ilyen olcsó
2015. jan. 29. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!