Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Lovasok, ti hogyan osztjátok...

Lovasok, ti hogyan osztjátok be az időtöket suliidőben?

Figyelt kérdés
Jövőre megyek gimibe és nagyon félek, hogy nem lesz időm kijárni lovagolni. Ott vannak a barátaim is és ha nem járok ki velük sem fogok tudni találkozni. Mivel két tanítási nyelvű osztályba megyek rengeteg lessz a tanulnivalóm. A lovarda sajnos elég messze van, autóval 20-30 perc.
2015. jan. 26. 17:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia én ugyan jövőre megyek szintén gimibe . Ugyancsak 2 tanítású nyelvűbe. (Kőrösi.3.ker) hétvégén lesz ugyan időd kimenni. Tobb mint egy órára akar egy lovastúrára is kitudtokmenni. Akkor meg a gimikben az arpadban meg az óbudaiban. Pénteken 5-6 órájuk van. Akkor is ki tudsz menni. Es bisztos lesz meg a hétfő kedd szerda, csüt. Közül valamelyik nap amelyinel meg tudod látogatni a lovadat. Amugy melyik két tanítási nyelvűbe mész?

mert nem mindegy hogy melyiknel mennyit kell tanulni. Amugy ha odafigyelsz az órán akkor otthon kb 1 ora tanulástól is meg tudod magad kímélni. Az egesznek csak az a ritka hogy meg kell tanulni gyorsan tanulni. Ja es mégegy : ha busszal vagy vmilyen tömegközlekedési eszközzel mész akkor ott ücsörögve is tudsz tanulni.

2015. jan. 26. 18:19
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Nekem itthon van négy patásom. 11.-es fiú vagyok. Reggel bealmozok alájuk, megetetek, megitatok. Irány a suli. Délután 3 órára mindig hazaérek. Tanulok úgy ötig utána elviszem mozgatni valamelyik kettőt (kocsiban) majd megetetek megitatok. Hétvégén mennek nyereg alatt is, hétközben csak fogatban tudom őket használni, egy jó félóra óra mindig jut rá. Jól kell beosztani az idődet, ennyi a titka
2015. jan. 26. 18:52
 3/8 anonim ***** válasza:
38%

Szia!

Én nekem van lovam, és gimis vagyok nehéz a tanulás. Reggel fél ötkor kelek, igen jól olvastad...etetek, itatok, 3-4 felé hazaérek terepezek, ugratok, aztán etetek, aztán hazaérek 9 körül, és tanulok. Ez nincs mindennap, kb mindenmásodik nap, de nekem a jövőm a lovaglás. Volt kettesem is a féléviben. Versenyekre(díjugrató) tanulok.De egy órányira a táltosom... Attól függ neked mekkora a súlya a lovaglásnak...

Hobbi: Hétvégén, hétköznap 1-szer...

Saját paci: Naponta 3 óra...hétvégén sok idő

Verseny szerű: Napi edzés, keményen...

Sok sikert

2015. jan. 26. 19:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Melyikbe mész?Én is kéttanosba járok és heti 2-3 edzésre van időm bőven
2015. jan. 27. 08:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Meg az is szamit hogy 0.ba vagy 1. Osztalyba mész.
2015. jan. 27. 13:55
 6/8 anonim ***** válasza:
(5-dik válaszoló) Én nekem saját lovam van, a nagybátyám tanyáján.
2015. jan. 27. 17:52
 7/8 A kérdező kommentje:
Kőszegi, Jurisich Miklós gimibe megyek. 0. évem is lesz.
2015. jan. 27. 18:20
 8/8 anonim ***** válasza:
hát, korán kelj...és akkor csináld a házit, ha nagyon komoly a lovaglás
2015. jan. 29. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!