Lovasok, ti hogyan osztjátok be az időtöket suliidőben?
Szia én ugyan jövőre megyek szintén gimibe . Ugyancsak 2 tanítású nyelvűbe. (Kőrösi.3.ker) hétvégén lesz ugyan időd kimenni. Tobb mint egy órára akar egy lovastúrára is kitudtokmenni. Akkor meg a gimikben az arpadban meg az óbudaiban. Pénteken 5-6 órájuk van. Akkor is ki tudsz menni. Es bisztos lesz meg a hétfő kedd szerda, csüt. Közül valamelyik nap amelyinel meg tudod látogatni a lovadat. Amugy melyik két tanítási nyelvűbe mész?
mert nem mindegy hogy melyiknel mennyit kell tanulni. Amugy ha odafigyelsz az órán akkor otthon kb 1 ora tanulástól is meg tudod magad kímélni. Az egesznek csak az a ritka hogy meg kell tanulni gyorsan tanulni. Ja es mégegy : ha busszal vagy vmilyen tömegközlekedési eszközzel mész akkor ott ücsörögve is tudsz tanulni.
Szia!
Én nekem van lovam, és gimis vagyok nehéz a tanulás. Reggel fél ötkor kelek, igen jól olvastad...etetek, itatok, 3-4 felé hazaérek terepezek, ugratok, aztán etetek, aztán hazaérek 9 körül, és tanulok. Ez nincs mindennap, kb mindenmásodik nap, de nekem a jövőm a lovaglás. Volt kettesem is a féléviben. Versenyekre(díjugrató) tanulok.De egy órányira a táltosom... Attól függ neked mekkora a súlya a lovaglásnak...
Hobbi: Hétvégén, hétköznap 1-szer...
Saját paci: Naponta 3 óra...hétvégén sok idő
Verseny szerű: Napi edzés, keményen...
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!