Ti hogyan osztjátok be az időtöket kutya mellett?
0. Amikor a kutyával vagyok, akkor magammal foglalkozom, mert feltöltődöm
1. A kutya kertes házban is napi 1,5-3 óra foglalkozást igényel
2. A pároddal osszátok be Egyszer Te viszed a kutyát, egyszer ő és egyszer együtt Így a háztartás is halad,egymásra és a kutyára is csináltatok időt
Reggellel gondok vannak mert mostanában folyton elalszok. :( és akkor nem jut rá idő :( de amúgy;
- reggel séta, etetés
- irány a munka
Na itt voltak változások, mert volt hogy éjjel értem haza volt hogy este, de a jelenlegit írom;
- este 6 fele érek haza, ha nem találkozok valakivel.
- rögtön irány séta, két kutyával külön külön.
- bevásárlás, ha kell
- újra le a kutyákkal (ez már 8-9 fele).
- gépezés, dvd-zés, alvás.
Hétvégén takarítás, rámolás, séta és esetleg futtató
Ja és napi kétszer fél óra kutyánként tanítás, amikor mobil néma, és a kutyát tanítom és csak erre figyelek.
Fél óra egy tanításnál a max, utána kimerül és nyűgös.
Jelenleg összevissza időbeosztásom van a melómban, így baromi jó, mert sokat a kutyákkal tudok lenni, napközben is hazajövök, elmegyünk sétálni, ha kedvem/ időm van, akkor este meg bandázunk. Így napi 3-4 órákat kint vagyunk.
Viszont sajnos a pénz miatt muszáj lesz valami normálisabb állást keresnem, valószínűleg a fővárosban. Én így terveztem: reggel fél óra séta az ebekkel, fél óra készülődés, 2 óra utazás háztól melóba, 8 óra meló, 2 óra hazaút. Hazajövök ebekkel gyors pisi, kaki, eszem/ kávézok (ez kb. fél óra), majd bringával ki a határba velük vagy bandázás a többi kutyával plusz gyakorlás. Választanom kell majd, hogy melyik, mert időben csak egyik fog beleférni. Ez olyan 2 és fél óra. Ez eddig összvissz 16 óra, és mivel 8 óra alvásra szükségem van, különben hulla vagyok, így a házimunka nem tudom, hogy fog beleférni. Mosni hétvégén szoktam, főzni heti 2x szoktunk párommal felváltva, porszívózni 2 naponta. Egyéb takarítások szintén hétvége. Vagy ritkábban lesz takarítva, vagy párom többet segít, vagy a kutyákkal egy-egy nap kevesebbet megyek ki. Nekem is elég nehéznek tűnik, főleg, hogy 3 kutyámból kettő extra mozgásigényű. A huskynak azon agyalok, hogy ha sok melóm lesz, és rá kevesebb időm, akkor beszerzek egy futópadot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!