Második kutya? Mivel érveltetek a második kutya mellett?
Mielőtt valaki kioktat, közlöm hogy felnőtt vagyok és van egy kutyám és saját lakásom van és én tartom el.
Az érdekelne hogy ti hogyan győztétek meg szüleiteket/párotokat hogy legyen még egy kutya (úgy hogy ő az elején nem akarta).
Ha saját lakásod van és saját jövedelmedből tartod el a kutyá(ka) és nem erőlteted rá senki másra, akkor annyi kutyád lehet, amennyit a Köjál enged.
De ha másra akarsz még egyet, ahogy rámerőltetett a feleségem, amitől idegbeteg lettem, mert egyéb dolgom is akadt volna, szóval olyat ne csinálj.
Párommal éltem, akkor még ő keresett jóval többet, mint én. 3 hónapja laktunk együtt, és 3 hónapja volt kutyánk. Volt egy ideiglenes kutyánk is ez alatt a 3 hónap alatt, látta, hogy semmi gondot nem okoz, hogy nem egyedül van a kis majom, hanem 2-en vannak. Így hát elhoztam a huskyt, akibe beleszerettem a drogos tulajdonosától. Páromat meg felhívtam a munkahelyén, hogy 'van egy huskynk' (Azóta emlegeti ezt a mondatot nekem:D). Mondjuk én az elején közöltem vele, hogy én a jövőben 5 kutyát szeretnék, szóval nem volt akkora meglepetés a dolog. A 3. kutyát, akit egy hónapja fogadtam örökbe ideiglenes ittléte alatt már teljesen simán és rezignáltan fogadta:D De lakásban nem lesz több kutya, annyi szent.
Amúgy a 3. kutyára apám eleinte ki volt akadva, mert egy pit mixről van szó, neki meg egy vizslája van, és mondogatta, hogy oda ne vigyem a harci kutyámat, mert az ő vizsláját széttépi. Hát mit ne mondjak, órákig képes a két hülye kergetőzni, úgy egymásra találtak, hogy hihetetlen. Azóta neki is a szíve csücske lett a 3. kutyám, mindig kérdezi, hogy hogy van:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!