Egy lónak pontosan vagy kb. mennyi kalóriát kell megennie?
Répát meg almát edzés utan szoktak neki adni kb1 db-ot
a lo ha ridegben van akkor legsl egesz nap sok füvet az nem eleg neki mert eleg hamar elfogy plusz nem is iolyan laktató es akkor meg kap napi 10 kg szénát. a adagokba szetosztva általában reggel es este . Telen meg kapnak abrakot vagy zabot. De ha a paci versenyzik komoly munkat végez akkor meg ilyen olyan kiegészítőket is. Szoval ha egyszerre túl sok repeat meg almát adtok neki az nem túl jo illetve nyáron szeretik a dinnyehejat. Mar amelyik . Meg a barackot is .
de szerintsm a lo annak örülne a legjobban ha elvinnetek egy nagy dus duvu legelire(nyilvan most nem alkalmas) es ott legelhetne
vagy lehet meg neki losztit csinalni tobb fele recept is van pl a lovasok.hu-n
Lovasok.hu kérdezz felelek részén tedd fel, ott nagyobb eséllyel találsz valakit aki esetleg tudhatja.
Egyébként a sok dinnye se tesz jót, mert az meg hasmenés okoz.
Ja és 2. nem tudom hány éves vagy, de könyörgöm használd a GYIK által felajánlott helyesírási segédletet (ha az még ki tudja bogarászni :D). Vagy szerezz be egy helyesírási kézikönyvet. :) Nem bántásból.
2. Vagyok Bocsi cak azert irok igy mert tslorol vagyok es nem irok ékezetet es néha melle is nyomok. 😞
meg van olyan szo amit atjavit s telóm.
amugy 15 vagyok. Es tenyleg nincs baj a hdlyesirasommal csak ugye a telorol való írás nem túl könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!