Egy oltást utólag be lehet írni a lóútlevélbe?
Nekem ezt úgy oldották meg, hogy ideiglenesen (ha mégis bárki belekötne tudjak mit felmutatni...) bepecsételte egy kutyák számára kiadott oltási könyvbe, aztán amikor megjött a lóútlevél, akkor át lett irkálva.
Amúgy első, augusztus óta, ha nem jött meg célszerű bemenni beszélni velük vagy felhívni az ügyfélszolgálatot. Az enyémen is ültek 3 hónapot. Felhívtam, mondták, hogy 1 hét és jön. Eltelt kettő, semmi. Felhívtam újra, mondták, hogy már kész van, de nem küldhetik ki, mert elszúrtak valami színt a nyomdában -.- (wtf?), ami csak akkor tűnt fel nekik, amikor már pár száz útlevelet kitöltöttek. Majd rá 2 hétre megérkezett. Következő az lett volna, hogy bemegyek és rájuk borítom az asztalt. :)
Pusztán azért nem történt meg, mert vidéki vagyok...Nem is értem, rájuk nem vonatkozik a 30 napos korlát?! Csak rám, akinek fizetni kell... -.-
Nekünk az útlevél előtt oltási könyv volt (lovaknak), és abba írta / ragasztotta bele az oltást, a féreghajtást mi írtuk és utólag írta alá.
De ha már megigényeltétek és csak pár hét van, a megérkezésig, akkor egy papírra felírjátok a dátumot, a szert és a doki aláírja, majd mikor megjött a papír, akkor beírja és beragasztja a matricát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!