Lehet állatorvosnál utólag fizetni?
Még sosem tettem ilyet, nem is tudom, hogy lehet-e vagy hogy egyáltalán hogy kell ezt "tálalni".
11 nap múlva kapok fizut, addig van kb. 800 Ft-om. Ma többször rázta a fejét a kutyám, és mindenképp állatorvoshoz akarom vinni. Kölcsön kérni próbáltam, de holnap egy max. 1500 Ft lenne kilátásban. Alapból nem vagyok csóró, tehát nem a semmiben él a kutya, csak sajnos most hibámon kívül alakult így, hogy csúszik a fizetésem, én meg nem számítottam erre és nincs semmi félretett pénzem.
Ha olyan a dokid nyilván lehet.
Amúgy tanulság: a kutyára mindig legyen félre rakva.:)
Mi is úgy álltunk,hogy semmi pénz nem volt nálunk a kutyám meg erős bélgyulladást kapott,minden nap menni kellett dokihoz,még infúzióra is kötötték,de az elején le tisztáztuk,hogy amint tudjuk visszük.A vég összeg 15 ezer ft volt.De mivel minden nap ott voltunk,apránként kifizettük végül a maradék 6 ezret anyum bevitte 2 hét múlva.De jó fejek voltak,nem sürgettek.Mindig felírták egy papírra,hogy mennyivel tartozunk.
Mondjuk mi 10 éve egy dokihoz járunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!