Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Helyesen tettem?

Helyesen tettem?

Figyelt kérdés
Ma délután lovagoltam a lovammal a környéken és egy lépős résznél fogta és hirtelen megfordult és felvágta a fejét és ingerülten haza felé vette az irányt , próbáltam vissza forditani de nem ment...illetve mind két oldalt gazos volt nagyon az út és mikor forditottam volna akkor simán bele gázolt és eléggé féltem , hogy bele lép valamibe. Mentünk vissza felé és nem nyugodott , jött egy út balra fel a hegytetőre oda fel tudtam fordítani és ,,meghajtottam" felfelé. Mire fel értünk nyugisabb lett és mentünk azon a részen tovább szépen dolgozott a hisztije ellenére kb. másfél óra mulva haza felé menet ismét el vittem arra ahol makacskodott de esze ágában sem volt arra fordulni és kezdődött minden előlröl de most én győztem ,nagy nehezen és eréjesen hajtottam arra ahonnan vissza fordult. Eléggé nyugtalan volt megállitotam megdicsértem majd hajtottam tovább előre megint megállitottam majd vissza forditottam és ezt csinálltam egy ideig és meg nyugodott kb 5 perc elteltével és mint az angyal olyan lett! Helyesen tettem hogy vissza vittem oda ahol makacskodott és ,,megmuttatam neki , hogy úgy is az van amit én akarok" ? Vagy felesleges volt?

2015. jan. 15. 17:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez a baj ezzel az oldallal h mindenféle ideír nem csak a lovasok. Te 49 % os ! nem tudom milyen ember vagy ,nem itéllek el,de azt ,hogy te neked semmi hozzáértésed nincs az is fix . Lehet nálatok a tanyán redőnygumival meg ajtótokkal lovak nyakában rohangálnak de ez lovasok körében nem elfogadott és nem helyes. Már ez mindent elmond rólad,betörni hozzád szoktak max ,hogy keressék a nemlétező lovastudásodat,lovat még mindig belovagolni szokták. lehet vitázni ,hogy lényeg ugyanaz de nem,nem mindegy ,h megértetsz valamit az állattal és rávezeted a dolog lényegére vagy megtöröd az akaratát. De nem is érdemes rád több mondatot pazarolni,de az se egy hozzáértő aki felpontozza az ilyet mint te. Lehet te lótartó vagy de nem lovas.
2015. jan. 17. 09:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is ezt mondom, hogy ez a baj, hogy mindenféle pony club regényektől elhülyült ostoba alak ide ír, nem csak a lovasok, és úgy akarják beállítani magukat, mint az egyetlen igazság papnői, közben bohócot csinál belőlük a saját lovuk, mert még a legalapvetőbb dolgokat sem tudják rendezni: a dominanciaviszonyokat, és annyi érzékük sincs a lovagláshoz, hogy meg tudják különböztetni a készségesen együttműködő lovat attól, amelyik rosszkedvűen megtűri őket a hátán, de az első "félelmetes tócsánál" kiveri a nagyhisztit, és vágtában viszi őket vissza az istállóba. De ők a naaaagy lovasok, mert ők nem verték/törték meg a lovat. Öhöm. És egyéb eredmény? Ja az nincs. :)
2015. jan. 17. 19:51
 13/14 anonim ***** válasza:
61%
Lehet neked a poni klubos szint a legnagyobb , ezt a sok baromságot is nyilván az egyhetes lovastáborban tanultad ,nem? Remélem csak a nem létező eszedet játsszod és nincsen lovad,vagy ha van az egyre jobban rávilágít arra a tényre h itt minden hülye lóval foglalkozhat.
2015. jan. 18. 08:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Jól is, meg nem is, lehet valamit jelezni akart, mert Te nem mindent érezhetsz, mint ő. Szagok, esetleg megérzés ;)
2015. jan. 18. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!