A kérdésem eléggé zavaros. Úgy értettem, hogy ugye van a jófogás, az OLX, a lovasok.hu ~ De ezeken kívül van még valamilyen lovas oldal, ahol lovat lehet vásárolni?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
2015. jan. 10. 12:58
1/10 anonim válasza:
Szia ! Szerintem az olx-et hagyd meg a jofogast is meert ott inkabb kupecok vannak 😞 de a lovasok.hu ott mar lehet nézegetni de ha van tobb mint 600.000 ft od akkor lótenyésztő olsldalakon is lehet nézegetni de ott csak ugy erdemes hogy odamesz helyileg es elobe nézed meg a lovakat. Amugy ha meg hobbira is használod a lovad akkor 300.000 alatt egyaltalan nem érdemes venni de az igazan normális lovak 500.000 tok kezdődnek. Es bolond az aki azt mondja hogy a hobbi lo jo 150.000,200.000 től . Xd amugy mennyi a kereted?
2015. jan. 10. 13:11
2/10 anonim válasza:
Horsetrader,paci.hu,lovaspiac.hu
2015. jan. 10. 13:13
3/10 anonim válasza:
Első:nem ez volt a kérdés ,de te vagy a bolond,ha szerinted 200 ból nem jön ki egy tisztes hobbiló. Azt se tudod mire kéne neki,măr a hülyeséggel jössz.
Ha olcsón akarsz lovat, akkor most tudsz venni amúgy kb 100e ft ért. De ahhoz nem internet kell.
2015. jan. 10. 14:10
5/10 anonim válasza:
Első vagyok Bocsi hogy ertek az árakhoz... Xd Huu 200.000 bol normal lovat?!!! Xd neg 100.000 bol ez jo veszel egy santa gebet... Kb én csak azt mondom erdemes ra 100.000-150.000rel tobbet áldozni ra ... De lehet venni , kapni lovat 100.000 ert is csak akkor kol atbasznak es a lo felhalott..de gondolom ez a két szerencsétlen annyira ert hozza gondolom aki tenyleg ert hozza tobb eve működtet lovardát nem 5 lóval vagy a lánya nagyon komolyan ugrat akkor ok is biztos hozza nem értő emberek... Xdddd amugy ok is a HOZZA ERTO emberek is azt mondják hogy 400.000 tol kezdődnek a jo lovak én meg 300.000 irtam hobbi lora de te olyan jol megmagyaraztad hogy 100.000 bol lehet lovat venni... Egyet értek egy santa fejét lehet venni es a kérdezőt nem kell szidni... Milyen jot neveztél rajta!! Szegíny te! Uncsi az életed ezért a masok ocsarolasaval foglalkozol....
2015. jan. 10. 17:41
6/10 Tudod vagy Hiszed??? válasza:
Én ezzel foglalkoztam.
Aki felrakja az internetre az általában haszonszerzésből csinálja.
Hiszen én is ezt csináltam.
De te biztosan tudod,hogy kell lovat venni. Biztosan végigjártatok egy csomó ló vásárt. Cigányokkal órákon keresztül vitatkozni. Tudjátok hogyan kell lovat lepapírozni.
És utána az ilyen hozzáértő embereknek adtam el mint ti.
Ilyenkor meg azért veszel olcsón lovat, mert a tulajnak sincs mit ennie, nem hogy a lónak, tehát csak annyi bajuk van, hogy soványak de az javítható állapot. Persze azért vannak beteg és hibás lovak köztük. Ezért érteni is kell hozzá.
2015. jan. 10. 19:32
7/10 anonim válasza:
Elozo nem szeretnek vitatkozni tenyleg nem sezeretek . Igazabol nagyából egyet értek veled . Csak azt próbálom hangszlyozni hogy van egy fix ár ami alatt tenyleg nem szabad venni . De jo akkor nem 300.000 hanem 200.000 es azert is kérdeztem hogy mennyi a kerete a kérdezőnek.
2015. jan. 10. 20:48
8/10 anonim válasza:
Ha a gazdának nincs pénze ennivalora se maganak se a lovának akkor ezért sovany igen ez tény. De akkor valószínű hogy állatorvi koltsegegkre sincs pénze szoval a lo nagy valószínűséggel férges. Meg egyeb problémái vannak. Meg ki tudja hany eve nem ültek rajta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!