Ki tud valamit a győr mellett épülő lovasközpontról?
Figyelt kérdés
sok embertől hallottam már hogy épül egy lovasközpont ménfőcsanak és tényő között valahol. ki tud erről bármit is? ki nyitja? mikor nyílik? hogy haladnak a munkálatok? előre is köszönöm a kedves válaszolóknak a segítséget.2015. jan. 10. 09:12
2/7 anonim válasza:
Lehet még a a bélapátpusztai, bábolnai is, ott is folynak fejlesztések, vagy bárhol máshol, rengeteg lovasközpont van Győr környékén (valahogy próbáld finomítani gugliban a keresést).
3/7 anonim válasza:
Ha arra gondolsz amelyikre én, akkor tudom miről beszélsz.
Ott épül, ahol az a Százszorszép lakópark vagy mi van, szóval Győrújbarát, Csanak és Tényő között ahol van az a kereszteződés. Én Győrújbaráton lakok és ismerem azt aki építi (Rigó család), szüleim ügyfele és edzőm ad el nekik lovakat. Azt nem tudom mikor nyílik, de elég gyorsan haladnak a munkával.
4/7 A kérdező kommentje:
Győrújbarát, Csanak és Tényő között van. Elvileg egy hatalmas lovasközpont lesz, az építkezés nagyon előrehaladott állapotban van és ahogy hallottam akkora fedelesük van mint egy átlagos lovarda pályájának a háromszorosa. Mikor lesz kész? Bárki látogathatja majd? Aranyárban lesznek a dolgok? Ki tud róla ilyeneket? Én csak az előbb említett 2 dolgot hallottam.
2015. jan. 17. 19:30
5/7 anonim válasza:
A fedelesről annyit, hogy ha úgy építik ahogy a tulajdonosok mesélték, akkor az ablakok nagyon alacsonyan lesznek és egész alakosak. Veszélyesen alacsonyan. De eredetileg maguknak kezdték építeni, szerintem biztos mehetnek majd oda bértartók. Eléggé "luxus"istálló lesz.
6/7 anonim válasza:
Szeptember végén nyitunk!Lesz lovasoktatás,bértartás.Gyönyörű környezet,lónak és lovasnak egyaránt.És teljesen elfogadható árak.Az ablakok belülről pedig védőráccsal vannak ellátva a balesetbeszély elkerülése érdekében!Várunk benneteket szeretettel!
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyjából hány ló lesz, és mennyi lesz egy edzés ára? Hobbi lovarda lesz, vagy versenylovasok is mehetnek?
2015. jún. 24. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!