Felestartásról mi a véleményetek? (többi lent)
Nem lehet belőle veszekedés, ha benne van a szerződésben.
Vagyis hogy lehet, ha nem tudnak az illetők felnőtt módjára viselkedni, de ami le van írva, ahhoz joga van az embernek és kész.
Biztos így van, habár nem tudom, miért ne lenne érdeke a tulajdonosnak a szerződés, hiszen a kiadások is elsősorban őt terhelik, ha a bérlő egyszerűen csak lelép, miután mondjuk megfázította/lesántította/feltörte/stb. a lovat, vagy a végén még ő kerül kellemetlen helyzetbe, ha a bérlő a megbeszélt heti három helyett minden nap megjelenik a lovardában.
Nyilván "azt kapja a pofájába", hogy nem az övé a ló, hiszen nem az övé! Csak meghatározott dolgokat csinálhat a lóval, nem vette meg a tulajdonjog felét...A másik, hogy ahhoz azért valami nem illőt is kell tenni, hogy bármit is kapjon a pofájába...
Én ki kell, hogy adjam a lovamat egy pár hónapra, de miután kiválasztottam a lovast, a boxból nem foga kivezetni szerződés nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!