Fázós lábú lovasok, ti miben lovagoltok télen? Esetleg
praktikák?
Figyelt kérdés
Van téli lovaglócsizmám, sízoknim, van hogy még arra is ráveszek sima zoknit,de ettől még eléggé fázni szoktak a lábujjaim. Ti miben lovagoltok ilyenkor télen? Esetleg ismertek valami praktikát, amivel jobban bent tarthatnám a meleget a csizmában? :)
2015. jan. 1. 16:19
1/7 anonim válasza:
Igaz nem lovagolok, de a sima zoknira ha húzol csizma zoknit akkor az úgy elég meleg tud lenni. én nekrtbe így szoktam mászkálni
2015. jan. 1. 16:25
2/7 anonim válasza:
vettem téli talpbetétet a thermocsizmámba, ennek az egyik oldala ezüst, az kerül alulra és az elvileg hőszigetel... sajnos nekem se segít semmi, főleg, ha 2 zoknit veszek az elején megizzadok és utána még rosszabb.
lehet kapni elemes lábmelegítőt, az állítólag jó, de igen drága, most a lidlben lehetett kapni "extra olcsón" 7000 ft-ért...
nekem az segít, ha mozgatom amennyit tudom, de lovaglás közben nekem is fél időtől már rohadtul fázik függetlenül attól, hogy hány zokni, vagy mi van rajtam.
2015. jan. 1. 16:42
3/7 anonim válasza:
Én simán a rendes cipőmet+csizmaszárat veszem fel. Ha nem lovagolok, akkor meg egyből átveszem egy bélelt cipőre, amiben nem fázik a lábam. Lovaglás közben én személy szerint kibírom, de ha utána is a lovaglócipőben maradnék akkor már bajok lennének.:D
2015. jan. 1. 18:34
4/7 anonim válasza:
Én netről rendeltem thermo zoknit (meg egyébkent mínuszokban thermo aláöltözetet is veszek), nekem az nagyon bevált. Igaz nem volt olcsó, 9000 volt a zokni, de térdig ér és igazi thermo, nem a bóvli kategória, ráadásul mivel csak lovagláshoz használom, 2 párat váltogatok, így a 2 pár már a 3. telet húzza ki nálam hibátlan állapotban. Ezt én sima bőr csizmához veszem, amiben egyébként is szoktam lovagolni, nekem működik, pedig baromi fázós vagyok. Csak ajánlani tudom, viszont a pénzt nem igen szabad rá sajnálni, az olcsók, azok gagyik.
2015. jan. 1. 20:08
5/7 anonim válasza:
Az elemes szart sem ér, viszont patikában lehet kapni olyan cipőbe való talpbetétet, amit ki kell főzni egy fazék vízben, aztán zsebre vágod, és mielőtt a csizmát felhúzod, megroppantod, és utána kb. egy óráig ontja a meleget.
De most már jön a felmelegedés, péntektől vége a jégkorszaknak.
2015. jan. 1. 21:25
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2015. jan. 1. 23:11
7/7 anonim válasza:
van ilyen talp betét amit miután kibontasz elkezd melegíteni és még egy jó darabig tartja is a meleget :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!