Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Milyen fajtájú lóvat válasszak?

Milyen fajtájú lóvat válasszak?

Figyelt kérdés

csak hobi ló lenne minél könyebben kezelhető és barátságos nem tuligényes bár amenyire egy ló lehet

elöre is köszönöm a válaszokat

2014. dec. 28. 10:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
18%
Először egy helyesírási szabályzatot aztán meg egy shagya-arabot
2014. dec. 28. 11:52
 2/20 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem fajta alapján választanék. Keresgélj a neten eladó lovakat, általában mindegyikhez van valami leírás, aztán ha az alapján megtetszik, el kell menni és élesben is megnézni, kipróbálni. Szerintem biztos találsz valami neked valót, sok sikert!:) Én egyébként a shagya arabot pont nem ajánlom hobbi lónak, bár ott is vannak egyedek, amik nyugodtabbak. Tapasztalatból mondom, elég sok shagyát volt/lesz szerencsém megismerni..:)
2014. dec. 28. 12:14
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
A shagya meg úgy az arab mióta könnyen kezelhető?! Kifejezetten érzékeny személyiségű lovak, akik haladó lovast kívánnak.
2014. dec. 28. 12:30
 4/20 anonim ***** válasza:
34%
Nekem az első lovam egy magyar hidegvérű most töröm be de semmi gond nincs vele!!! Ha kisebb lovat szeretnél akkor a hucult ajánlom ha nagyobbat akkor vmilyen félvért pl: magyar félvér vagy nóniusz, shagya-t és egyéb telivéreket nem mert nagyon igényes és ideges fajták!! 18/f (lovász lótenyésztő tanuló)
2014. dec. 28. 12:48
 5/20 anonim ***** válasza:
60%
Jáj, betörés, milyen csúf szó. Megvan a véleményem azokról, akik használják... Barbárok. Na mindegy is nem ez volt a kérdés. Ha fajta alapján akarsz lovat venni, akkor hintaló mindenképp játszik.
2014. dec. 28. 14:04
 6/20 anonim ***** válasza:
37%
Kedves Jelekh, ha értenél vmit a lovas dolgokhoz akkor tudnád hogy a betörés egy szakkifejezés! Vagy te milyen kifejezést használnál? Na meg ez a hintaló... csak magadat írod le ezzel! Az még elfogadható mikor az okos hülyéskedik de mikor a hülye okoskodik.....!!!
2014. dec. 28. 14:15
 7/20 anonim ***** válasza:
55%
A belovaglás sokkal igényesebb kifejezés, igaz, van különbség is nézeteim szerint a "belovaglás" és a "betörés" közt. A hintalovas "viccet" meg idáig senkinél nem szólta meg senki.
2014. dec. 28. 14:32
 8/20 anonim ***** válasza:
31%
Köszönöm Ráhel, kedves vagy. Ugy látszik van, aki érti mi a különbség...
2014. dec. 28. 15:03
 9/20 cukimuki0131 válasza:
62%

Muszáj valaki kérdése előtt vitatkozni ilyen baromságokon ??Talán válaszolni is lehetne de mind1 (már bocsánat)

Pónit!Jó,jó lehet h te lovat szeretnél,de csak ajánlani tudom a pónikat.Sok póni (pl.:welsh,sheatland...) egész "igénytelen" + keveset esznek,ridegtartásban elvannak :D

2014. dec. 28. 15:53
 10/20 anonim ***** válasza:
55%

Igen lehetne válaszolni, de őszintén tedd a szívedre a kezed, rábíznál bárkire egy lovat úgy, hogy itt kérdezi meg, hogy milyen fajtájú "lóvat" vegyen?

Szerintem aki megérett egy saját lóra, annak minimum konkrét elképzelése van arról, hogy milyen ló lenne neki megfelelő (vagy az edzőjének, oktatójának). Ha meg 9 éves vagy és nagyjából 20 év múlva tervezel lovat venni oly' mindegy, hogy itt ki mit ír...

2014. dec. 28. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!