így lehetne lovam?
Figyelt kérdés
sok a pénzünk. a közelben lévő telek a miénk. építettünk istállót és a legelő sem probléma. havi 1.000.000 ft-ban részesülünk. most 6.000.000 ft-unk van. takarmányunk is van. felszerelések stb... lehetne lovat tartani?2014. dec. 26. 22:27
1/9 anonim válasza:
Lehet. De kettőt tarts minimum, mert lovat egyedül nem tartunk.
2/9 anonim válasza:
Azon kívül, hogy sok a pénzetek, érteni sem ártana hozzá.
3/9 A kérdező kommentje:
értek. mindig én nyergelek a lovardába! köszi a válaszokat!
2014. dec. 26. 23:39
4/9 anonim válasza:
Nem akarok tolakodó lenni de hány éves vagy? Mert ha kisebb és anyudat és apudat nem érdekli a ló az úgy nem jó! Mert egy 12 éves kislánynak sok egy ló szerintem! Persze ha nagyobb vagy akkor nincs gond! Ez egy tanács volt!
5/9 anonim válasza:
Egy 12 éves nem feltétlenül túl fiatal egy lóhoz, csak az a kérdés, hogy mennyire elhivatott. Mondjuk a kérdés szerintem kamu, mert ha már építettek istállót, ahogy írta, akkor azt nyilván nem dísznek építették, vagyis fölösleges a kérdés. Szóval szerintem kamu és mivel annyira gyerekes, hogy kamu kérdéseket tesz föl, így ha nem 12 éves hanem 15, akkor se való neki ló.
Egyébként a hatéves lányom zokszó nélkül segít ellátni a lovakat, akkor is leápolja a póniját, ha aznap nem lovagol rajta, etet, itat, beszalmáz, stb. Rá pár év múlva gond nélkül fogom rábízni akár az összes lovat. Ez nem kor, hanem érettség és rátermettség kérdése.
6/9 anonim válasza:
És a lovat csak nyergelni kell??
7/9 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló: képzeld nem! egyébként anyáék is imádják a lovakat. anya amikor gyerek volt tartott lovat.... ők is tudnak lovagolni és gondozni meg minden!
2014. dec. 27. 10:03
8/9 anonim válasza:
Egy 12 éves is simán képes jól foglalkozni az állattal, lóval. Annak idején (én lovardába jártam le rendszeresen, nem csak lovagoltam) és ott sokan voltunk gyerekek, nem egy 9-12 év közötti kis lány nagyon jól, szakszerűen bánt a lovakkal. Tudtak almozni (etetés, itatásba besegítettek), lovat leápolni, észrevették a kólika gyanúsokat is, szerszámoztak, kocsiba fogtak, szóval ez tényleg nem korfüggő, hanem a ló szeretetéről, megszállottságról szól. :)
9/9 anonim válasza:
Hmm, egy igazi lovas nem jelenti ki, hogy mindent tud és ért a lovakhoz. Még egy világ élvonalbeli versenyző sem...A kérdés pedig szerintem is kamu. Ennyire sötét nem lehet senki. Minek a több milliós istálló, felszerelések, takarmány (akkor van tároló is), felszerelések, stb....Ha nincs ló?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!