Használ valaki Barefoot terméket?
Én csak annyit szólnék hozzá, hogy ha utánanézel külföldi fórumokon, olyan nagyon sehol sem istenítik...váznélküli nyergekből más márkákat ajánlanak és hát lássuk be, egy 7-800 eurós nyereg azért nem csúcskategória...szóval drágának azért nem mondanám, ha azt nézzük, hogy nevesebb gyártók cirka 2000 euró alatt nem készítenek nyerget.
A többi felszerelésükért meg, pl. egy sima angol kantárért, amire rátettek két karikát, kicsit sokallom a 40 ezret...De biztos jó bőrből van, nem tudom.
Nincsen, és ahogy elnézem, nem is lesz. A kantárjaik nem szimpik, már amiket láttam, akkor már inkább vennék Micklemet, tán még olcsóbb is lenne.
Egyébként a nyeregvilágnál van most egy használt nyereg tőlük.
Nekem van egy Amber kantáram.
Minőségileg tényleg nagyon jó,de az ár érték arány nem passzol :/
Azért a 24 ezres kantárért nem érte meg annyit adni,de tényleg örök darab,ha ápolva van.Természetesen gyönyörű ,de ha tehetném,visszacsinálnám,és inkább egy másik terméküket venném meg,vagy mástól vásárolnék.
A nyergek elvileg jók,kényelmesek,de én úgy tudom,hogy egy favázas nyereg,ugyan ilyen árban,méretre készíttetve jobban megéri... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!