Akkor most mi van?
Van egy hírdetés egy lóról, de szerintem a világ legzavarosabb hírdetése. Először az van írva, hogy 118 cm, utána pedig, hogy 120. Aztán pedig leírják, hogy 3 éves, közben meg születési évnek 2006-ot írták be. Nem találom elég részletesnek, és így, hogy egyszer ez, egyszer az van kiírva, semmit nem mond meg... Szerintetek érdemes ebben a hírdetésben gondolkodnom?
Link :
A magasság teljesen világos, mert szalaggal 120cm bottal 118cm (mondjuk, ha figyelmesen olvasod a hirdetést, le is van írva). Ebből annyi jön le, hogy meglehetősen vékony paci lehet.
A születési időt szimplán elírták, hiszen egy 7 éves ló már nemigen van növésben. Fel kell hívni, meg kell kérdezni.
Ami engem zavarna ebben a hirdetésben, az a borzalmas helyesírás. Az katasztrófa. És lehet, hogy rosszul, de egy ember intelligenciaszintjét, magára való igényességét a helyesírásán ítélem meg. Lehet, hogy alaptalan az előítéletem, de fenntartással viseltetnék ilyen eladóval szemben.
De, ha igényes lenne magára és a munkájára megkérne valakit, hogy ellenőrizze, ha tudja, hogy ilyen hiányosságokban szenved. Ha intelligens meg is értheti ennek a szükségességét. Egy hirdetett dolgot első körben a hirdetés minősíti szerintem...
De mindegy ez az én véleményem...
Ha megnezed, a hirdetes alatt a kommentek 2010-2011-es datummal vannak.
Tehat ezt a hirdetest valoszinuleg 2009-2010-ben adtak fol, es elfelejtettek leszedni. Igy mar a kora is stimmel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!