Ennyiből kijön egy póni 1 hónapra?
Na jó ha nem bírtok normális viselkedni akkor nem tudom itt mi lesz...
És képzeld csak el :
A trágyának és a szénának bőven van hely!Úr isten ezt nem hittem volna!
Kb. így írtok és ha most elolvasod akkor... érted...
Abban igazuk van, hogy nem csak hely kell neki, hanem megfelelő hely. Célszerű ugyebár nyáron megvenni egy évi mennyiséget, amikor a legolcsóbb. Ez azonban takar jó esetben is 12-15 bálát, de inkább többet, annak azért nem elég egy apró építmény. Egész évben meg kell őriznie a minőségét.
A trágya megint érdekes kérdés. Oké, hogy van helyed. De arról tudsz, hogy hivatalosan betonozott és fedett tárolódnak kell lennie? Elég egy "jó akaró" és húzós összegekre büntetnek. Amit szintén üríttetned kell (ami pénz). Sajnos már nem igazán kell senkinek a földekre sem, nem még több teher autó tételben. Nekem ugyan nagy lovak vannak, de fejenként két púpozott utánfutónyi (trágya és alom) cucc jön ki alóluk havonta...
Lehet, hogy te b***ogatásnak érzed amiket írunk (és egyesek tényleg bunkó hangnemben teszik), de igaz.
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__lovak__6365068-ezt-ho..
Ez is a te kérdésed?
Szerintem a szülőknél, meg a kistesónál elbuktad az egészet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!